Εννιάχρονος ζει εδώ και τρία χρόνια σε νηπιαγωγείο

16:40 3/2/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΕννιάχρονος ζει εδώ και τρία χρόνια σε νηπιαγωγείοΤετάρτη, Φεβρουάριος 3, 2016 - 15:36

Στο νηπιαγωγείο ζει εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια εννιάχρονο παιδί στην Κίνα. Οι γονείς του, έτσι απλά, αποφάσισαν ότι δεν θα πάνε να το πάρουν από τη στιγμή που χώρισαν, ενώ και ο παππούς του εξαφανίστηκε όταν το ίδρυμα του ζήτησε να πληρώσει δίδακτρα.

Ο Ξιάο Ξιά (φωτό) ζει στην πόλη Τσανγκτσούν, στη βόρεια Κίνα. Κοιμάται στο δωμάτιο του νηπιαγωγείου όπου αφήνουν τα παλτά τους τα παιδιά. Οι νηπιαγωγοί τον

βοηθούν να στρώνει κάθε ημέρα το αυτοσχέδιο κρεβάτι του από σεντόνια και παπλώματα, φροντίζοντας επίσης για τη διατροφή, όπως και για την υγειονομική περίθαλψή του.

Το μόνο που του αρέσει, όπως είπε στα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, είναι να διαβάζει για να μαθαίνει νέα πράγματα. Εκμυστηρεύτηκε ότι οι γονείς του τού λείπουν κάθε ημέρα και ευχήθηκε το νέο έτος να τους φέρει κοντά του. Ομως, πλέον δεν θυμάται καν πώς είναι τα πρόσωπά τους.

Μάλιστα, όσο περνά ο καιρός τόσο απομακρύνεται και η προοπτική επανασύνδεσης μαζί τους, καθώς ο πατέρας του παντρεύτηκε ξανά και μετακόμισε σε άλλη περιοχή, ενώ έχουν χαθεί τα ίχνη της μητέρας του. Ο δε παππούς του, από τη στιγμή που το νηπιαγωγείο τον ενημέρωσε ότι χρειάζεται να πληρώσει δίδακτρα για τον μικρό, απάντησε ότι δεν αντέχει οικονομικά και εξαφανίστηκε, μετακομίζοντας σε άγνωστη περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα