Γιατρίνα killer για τα βίτσια του άντρα της

16:34 3/2/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΓιατρίνα killer για τα βίτσια του άντρα της Τετάρτη, Φεβρουάριος 3, 2016 - 16:29

Αυστραλία: Σκότωσε τον επίσης γιατρό σύζυγό της που ήθελε να κάνουν τρίο μαζί με άλλες γυναίκες! Οι περιπτύξεις με 17χρονη στο ντους, που καταγράφονταν με κάμερα

Οι ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις του συζύγου της φαίνεται ότι ήταν αυτές που όπλισαν το χέρι γιατρού από την Αυστραλία, η οποία τον σκότωσε με σφυρί. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα αλλά και καταθέσεις, η Χαμάρι Λίανεϊτζ έκανε τον φόνο επειδή δεν άντεχε άλλο

να συμμετέχει σε ερωτικά τρίγωνα με νεαρά κορίτσια, όπως απαιτούσε ο σύζυγός της.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ο εισαγγελέας Νικ Κότζιν κατά τη διάρκεια της δίκης στο Ανώτατο Δικαστήριο της Δυτικής Αυστραλίας αποκάλυψε συγκεκριμένα ότι ο επίσης γιατρός Ντινέντρα Αθουκοράλα, που έπεσε νεκρός από το χτύπημα της γυναίκας του στο κεφάλι το 2014, ήθελε να κάνει συχνά τρίο μαζί της και με άλλες γυναίκες. Γι' αυτό πίεζε τη Χαμάρι να προσεγγίζει ερωτικά άλλες γυναίκες και να ξεκινά σχέσεις μαζί τους, παρά τη θέλησή της.

Ο εισαγγελέας πρόσθεσε ότι η Χαμάρι ένιωσε ότι η διαστροφή του συζύγου της απειλούσε την καριέρα της. Οι φόβοι της μεγάλωσαν όταν ξεκίνησαν ερωτική σχέση με ένα 17χρονο κορίτσι πριν από δύο χρόνια. Η γιατρός φοβόταν ότι η αποκάλυψη της σχέσης θα κατέστρεφε το επαγγελματικό μέλλον της και ένιωσε ότι ο μόνος τρόπος για να το προστατεύσει και να ξεφύγει από το αδιέξοδο ήταν να σκοτώσει τον άντρα της.

Η ερωτική σχέση

Η έφηβη στην οποία αναφέρθηκε ο εισαγγελέας εμφανίστηκε στο δικαστήριο και κατέθεσε περιγράφοντας πώς ξεκίνησε η ερωτική σχέση της με το ζευγάρι. Είπε ότι πήγαινε συχνά για δείπνο στο σπίτι τους, μέχρι που μια μέρα ο γιατρός την αγκάλιασε και η σύζυγός του της αφαίρεσε τα ρούχα. Στη συνέχεια οι δυο γυναίκες έκαναν μαζί ντους, ενώ ο Αθουκοράλα τις τραβούσε βίντεο και ακολούθως μπήκε μαζί τους στην ντουσιέρα. Η έφηβη είπε ότι μετά τη σύλληψη της Χαμάρι την επισκέφτηκε στη φυλακή μαζί με τη μητέρα της και την αγκάλιασαν. «Το έκανε για να σώσει εμένα και τη μητέρα μου» είπε στους δικαστές, προσθέτοντας ότι ο Αθουκοράλα ήταν βίαιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα