Ενας «στρατός» στην υπηρεσία της αψεγάδιαστης Τζόουνς

ΚΟΣΜΟΣΕνας «στρατός» στην υπηρεσία της αψεγάδιαστης ΤζόουνςΤετάρτη, Φεβρουάριος 10, 2016 - 14:12

Στα 46 της έχει το σώμα και το δέρμα που θα ζήλευαν ακόμα και εικοσάρες. Πώς τα καταφέρνει; Η ίδια λέει πίνοντας πολύ νερό και χρησιμοποιώντας argan oil, όμως η αλήθεια λέγεται ότι είναι πολύ διαφορετική και περιλαμβάνει μια στρατιά από ειδικούς και πολλά χρήματα.

Κάθε φορά που η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ετοιμάζεται για μια εμφάνιση

στο κόκκινο χαλί ξοδεύει πολλές χιλιάδες ευρώ, για τις υπηρεσίες του artist Σκοτ Μπαρνς, της στιλίστριας Νικόλ Τσάβεζ, η αμοιβή της οποίας είναι 12.800 ευρώ, και του κομμωτή Τζόναθαν Μπάρετ. Για το χαμόγελό της εμπιστεύεται μονάχα τον οδοντίατρο της βασιλικής οικογένειας Λάρι Ρόζενταλ, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια έκανε ένα extreme makeover στα δόντια της, συνολικής αξίας 38.000 ευρώ.

Ασκείται καθημερινά

Σε ό,τι αφορά τη φυσική της κατάσταση, φροντίζει να ασκείται μίνιμουμ 45 λεπτά καθημερινά στο γυμναστήριο του σπιτιού της στο Μπέντφορντ ή στο γυμναστήριο Equinox του Μανχάταν, χωρίς personal trainer, αφού, όπως λέει, δεν χρειάζεται κάποιον να την παρακινεί. Κολυμπάει επίσης αρκετά χιλιόμετρα και κάνει χούλα χουπ και σκι.

Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της πάντως οφείλεται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ειδικών, σε βλεφαροπλαστική των άνω βλεφάρων, ενώ φαίνεται να έχει κάνει και filler στα ζυγωματικά της. Η έλλειψη ρυτίδων έκφρασης από το μέτωπό της μαρτυρεί επίσης την παρουσία botox, τη στιγμή που οι θεραπείες λέιζερ και τα peeling δείχνουν να ανήκουν στη μηνιαία φροντίδα περιποίησής της.

Επιπλέον το καλά σχηματισμένο πηγούνι της δείχνει ότι έχει υποβληθεί σε κάποιου είδους θεραπεία σύσφιγξης ή μίνι facelift.

Keywords
Τυχαία Θέματα