Εκρυβαν την ηρωίνη κάτω από τις... σόλες!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕκρυβαν την ηρωίνη κάτω από τις... σόλες!Τρίτη, Ιανουάριος 23, 2018 - 16:51

❱❱ Είχαν φαντασία, όμως δεν αρκούσε για να περάσουν τα ναρκωτικά που μετέφεραν από τους ελέγχους των λιμενικών ένας 39χρονος και μια 30χρονη που αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του Ηρακλείου από το πλοίο της γραμμής στον Πειραιά.

Μόλις πάτησαν το πόδι τους στο λιμάνι, τράβηξαν τις υποψίες των λιμενικών, που τους ζήτησαν να σταματήσουν για έλεγχο. Οπως

αποδείχτηκε, οι άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου έκαναν διάνα, αφού το ζευγάρι ήταν φορτωμένο με ναρκωτικά, που μάλιστα ήταν κρυμμένα με ευφάνταστο τρόπο.

Και χάπια

Οι δυο τους είχαν ξηλώσει το εσωτερικό από τις σόλες των αθλητικών παπουτσιών που φορούσαν και τις είχαν γεμίσει με ηρωίνη! Στη συνέχεια είχαν κλείσει τις... ναρκοσόλες ξανακολλώντας τους πάτους, ώστε να μη φαίνεται τίποτα ακόμα κι αν έβγαζαν τα παπούτσια! Συνολικά μετέφεραν έτσι 35,5 γραμμάρια ηρωίνη, τρία ναρκωτικά χάπια και δύο κάψουλες που ίσως περιείχαν μεθαδόνη.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι τους μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο και τη συνδρομή της Ασφάλειας Ηρακλείου, όπου εντοπίστηκαν και 14 κάψουλες πιθανόν με μεθαδόνη και μία ηλεκτρική ζυγαριά ακριβείας. Η προανάκριση της λιμενικής Αρχής συνεχίζεται, για να διαπιστωθεί τυχόν συμμετοχή του ζευγαριού και σε άλλες περιπτώσεις μεταφοράς ναρκωτικών.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα