Ψαράς έπεσε στα δίχτυα «πεταλούδας»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΡουμάνα τον εκβίαζε και έλεγε ότι θα αποκαλύψει στη γυναίκα του τη σχέση τουςΨαράς έπεσε στα δίχτυα «πεταλούδας»Τρίτη, Ιανουάριος 23, 2018 - 16:48

❱❱ Ζητούσε 25.000 ευρώ για να κρατήσει το στόμα της κλειστό

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Η αναζήτηση της ηδονής στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα οδήγησε έναν 44χρονο ψαρά στα... δίχτυα μιας 39χρονης «πεταλούδας» της νύχτας από τη Ρουμανία!

Οπως υποστηρίζει το θύμα, η εντυπωσιακή «κονσοματρίς» τον απειλούσε πως θα αποκάλυπτε τη σχέση τους

στη γυναίκα του και τον εκβίαζε ότι θα του έκανε μήνυση για βιασμό, αν δεν της έδινε 25.000 ευρώ!

Ομως ο 44χρονος δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς της πρώην ερωμένης του και την κατήγγειλε, με αποτέλεσμα σε βάρος της 39χρονης να ασκηθεί δίωξη για απόπειρα εκβίασης, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση, και να παραπεμφθεί σε δίκη, η οποία θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου στο Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

H γνωριμία σε μπαρ

Ο 44χρονος αλιέας από την Κάλυμνο γνώρισε την κατηγορουμένη τον Αύγουστο του 2012, όταν είχε πάει στη Σύρο για να ψαρέψει. Κατά την παραμονή του στο νησί πήγε και στο μπαρ όπου δούλευε η 39χρονη Ρουμάνα, η οποία του συστήθηκε ως Εμμα και του χάρισε τον πιο αισθησιακό «πριβέ» χορό της! Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», ο 44χρονος δέχτηκε άλλες δύο φορές τις... περιποιήσεις της Ρουμάνας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν μία άκρως παθιασμένη σχέση. Οταν, όμως, ο ψαράς αποκάλυψε στην ερωμένη του ότι είναι παντρεμένος, το ζευγάρι διέκοψε κάθε επικοινωνία. Υστερα από δύο μήνες οι δύο εραστές τα ξαναβρήκαν και συνέχισαν να είναι μαζί, «κάτω από τη μύτη» της γυναίκας του 44χρονου, ώσπου ο Καλύμνιος ανακοίνωσε στην ερωμένη του ότι θα επέστρεφε στο νησί του για να περάσει το Πάσχα με την οικογένειά του.

Η 39χρονη Ρουμάνα, η οποία είχε πειστεί ότι ο 44χρονος θα χώριζε τη γυναίκα του, άρχισε τότε να εξυφαίνει πλεκτάνη σε βάρος του εραστή της. Μια μέρα, επιστρέφοντας από το μπαρ, τον έγδυσε, τον έριξε στον καναπέ και έκαναν έρωτα δύο φορές! Το πρωί της επόμενης ημέρας, ενώ βρισκόταν στο σκάφος του, ο 44χρονος έλαβε ένα μήνυμα που ανέφερε, σύμφωνα με την καταγγελία του: «Θα σε βάλω φυλακή για βιασμό»!

Στη συνέχεια, η 39χρονη απαίτησε από τον σύντροφό της να της δώσει 25.000 ευρώ, αλλιώς θα αποκάλυπτε το μυστικό τους στη γυναίκα του και θα έβαζε μπράβους να τον χτυπήσουν. Ομως, βλέποντας ότι εκείνος δεν είχε σκοπό να πληρώσει, έριξε τις απαιτήσεις της στα 10.000 ευρώ.
Ωστόσο ο 44χρονος, που είχε αποκαλύψει στο μεταξύ την αλήθεια στη γυναίκα του και εκείνη τον συγχώρεσε, κατήγγειλε την πρώην ερωμένη του στην Αστυνομία.

Στη συνάντηση που είχαν στη Ρόδο, δήθεν για να της δώσει 7.000 ευρώ, επενέβησαν αστυνομικοί και πέρασαν χειροπέδες στην 39χρονη. Πάντως, η Ρουμάνα υποστηρίζει ότι ήθελε απλώς να πληγώσει τον εραστή της.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα