Εκλεψαν κούκλες της Αλίκης από το σπίτι της τρανσέξουαλ Τάνιας Κέλλυ

SHOWBIZΕκλεψαν κούκλες της Αλίκης από το σπίτι της τρανσέξουαλ Τάνιας ΚέλλυΤετάρτη, Νοέμβριος 23, 2016 - 17:38

«Εχασα τις κούκλες της Αλίκης και κοντεύω να τρελαθώ». Η τρανσέξουαλ Τάνια Κέλλυ, η οποία κάνει μια από τις καλύτερες μιμήσεις της Βουγιουκλάκη, καταγγέλλει στην «Espresso» ότι της έκλεψαν τρεις συλλεκτικές κούκλες, οι οποίες θυμίζουν την Αλίκη, αξίας περίπου 3.000 ευρώ.

Πρόκειται για πανέμορφα κουκλίστικα αντίγραφα της αείμνηστης εθνικής σταρ, τα οποία είχε σχεδιάσει ο παλιός διάσημος μόδιστρος Ζαν Ντεσέ κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν της αξέχαστης ηθοποιού. Η Τάνια υποπτεύεται για την κλοπή μια φίλη της ανιψιάς της.

«Επρεπε να πάω στην Κρήτη για λίγες μέρες κι έδωσα τα κλειδιά στου σπιτιού μου στην αδελφή μου για να προσέχει τα ζώα μου. Η ανιψιά μου, που είναι 11 χρόνων, έφερε στο σπίτι μου μια συμμαθήτρια φίλη της για να παίξουν με τις κούκλες μου. Πιστεύω ότι το κοριτσάκι αυτό μου πήρε τις κούκλες της Αλίκης, οι οποίες πραγματικά είναι εντυπωσιακές κι άμα τις δεις δεν θες να τις αφήσεις από τα χέρια σου. Εκτός από το ότι πρόκειται για κούκλες με μάτια, που δεν είναι ζωγραφιστά αλλά πιστά αντίγραφα ανθρώπινων οφθαλμών, είναι ντυμένες με υπέροχα ρούχα του Ντεσέ» μας λέει η Τάνια Κέλλυ, η οποία έχει στο σπίτι της μία συλλογή με περισσότερες από 350 κούκλες (ανάμεσά τους και πολλές θρυλικές Bibi-bo).

Η καλλιτέχνις επισκέπτεται συχνά τα παλαιοπωλεία στο Μοναστηράκι και όχι μόνο για να εμπλουτίσει τη σπάνια συλλογή της.

Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα