Εκείνη 50, εκείνος 27

14:28 5/6/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΓάμος «Mama Mia»Εκείνη 50, εκείνος 27Παρασκευή, Ιούνιος 5, 2015 - 14:23

Η ανταλλαγή όρκων αιώνιας αφοσίωσης δίπλα στη θάλασσα στην Αμαλιάπολη (Μιτζέλα) της Μαγνησίας για ένα ζευγάρι από την Αμερική θα μείνει στην ιστορία για την πολυτέλεια της παραμυθένιας τελετής που έγινε θέμα συζήτησης, το ονειρικό σκηνικό που στήθηκε για να υποδεχτεί τους ερωτευμένους νεονύμφους αλλά και τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει! Η νύφη -γιατρός από την Αριζόνα- είναι 50 χρόνων και ο επιχειρηματίας γαμπρός είναι μόλις 27!

Το ερωτευμένο ζευγάρι που επέλεξε τη χώρα μας για την πιο σημαντική μέρα της

ζωής του αποφάσισε να παντρευτεί με φαντασμαγορικό τρόπο. Από φωτογραφίες της περιοχής που είδαν στο internet γοητεύτηκαν και έκλεισαν για μία εβδομάδα μια όμορφη βίλα, στον περίβολο της οποίας έγιναν η γαμήλια τελετή και η δεξίωση.

Τις τελευταίες μέρες του Μαΐου κατέφθασαν στη Μαγνησία από τις ΗΠΑ και αλλού 45 φίλοι των νεονύμφων που απόλαυσαν τις ομορφιές και τη νόστιμη κουζίνα της περιοχής, ενώ οργάνωσαν και γιορτή ελληνικού οίνου για να τιμήσουν τον τόπο!

Το ελληνικό παραδοσιακό στοιχείο δεν έλειπε ούτε την ημέρα του γάμου, αφού συγγενείς και καλεσμένοι του ζευγαριού έφτασαν με καΐκι στον χώρο της δεξίωσης. Ευχαριστημένοι έμειναν και οι ντόπιοι, καθώς οι λαμπεροί φίλοι των νεονύμφων άφησαν πολύτιμο συνάλλαγμα και διαφήμισαν την περιοχή τους στο εξωτερικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα