Εκαψαν τον «Ιούδα» Χανταμπάκη στο Ροδοβάνι Κρήτης!

SHOWBIZSURVIVORΕκαψαν τον «Ιούδα» Χανταμπάκη στο Ροδοβάνι Κρήτης!Τρίτη, Απρίλιος 18, 2017 - 14:26

Σοκ προκαλεί πλέον ο φανατισμός εναντίον του Στέλιου Χανταμπάκη!

Σύμφωνα με το τοπικό flashnews.gr, στο χωριό Ροδοβάνι της Κρήτης, αντί για τον Ιούδα έκαψαν το ομοίωμα του «Διάσημου» παίκτη. Ευτυχώς, η κατάσταση εκτονώθηκε με τα γέλια του παπά στη θέα του... προδότη!

Λίγες ώρες αργότερα, ο Στέλιος κάθισε κι αυτός απέναντι από την Ελεονώρα και, δείχνοντας ότι έχει πλέον μια εικόνα για το τι του καταλογίζουν στα social media,

προσπάθησε να ρίξει τους τόνους.

Μίλησε και για το επεισόδιο με το μαγιό της Ειρήνης Παπαδοπούλου, αναφέροντας ότι ήταν της Λάουρας και όχι της Ειρήνης, ενώ ήταν απόλυτος στο θέμα του bullying.

«Δεν το έκανα... Με στενοχωρεί αυτή η λέξη προς το πρόσωπό μου, εδώ δεν γελάω, με στενοχωρεί...» είπε και κατέληξε υποστηρίζοντας ότι η Ειρήνη είχε μια συνεχή απαίτηση για προσοχή από τους συμπαίκτες της.

Οταν η συζήτηση έφτασε στον Γιώργο Αγγελόπουλο, η Ελεονώρα θέλησε να πάρει απαντήσεις, αν και στον κόσμο του twitter κατηγορήθηκε για... επιεική μεταχείριση του Χανταμπάκη.

«Τι γίνεται; Είναι κάτι που δεν έχουμε δει; Θέλουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει στην ομάδα σας και τον βγάζετε συνέχεια στον τάκο» του είπε, για να πάρει την απάντηση: «Ρώτα κάποιον άλλον να σου πει».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα