Περιπολίες με παρέα τον Hulk

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠεριπολίες με παρέα τον HulkΤρίτη, Απρίλιος 18, 2017 - 13:22

Αστυνομικοί φρόντισαν ένα πανέμορφο λυκόσκυλο που περιφερόταν και δεν έχασαν την ευκαιρία για selfies

Η εικόνα ενός μεγαλόσωμου πανέμορφου λυκόσκυλου που κυκλοφορούσε μόνο του στην εθνική οδό στην Κρήτη, κινδυνεύοντας να παρασυρθεί από διερχόμενα αυτοκίνητα, συγκίνησε δύο αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή, οι οποίοι το μάζεψαν, το τάισαν και το φρόντισαν.

Από την Εύα Παπαδάτου

Μάλιστα, βλέποντας ότι ήταν πολύ ήρεμο, το έβαλαν στο υπηρεσιακό

αυτοκίνητο και έκαναν μαζί... περιπολίες, μη παραλείποντας να βγάλουν selfies που σάρωσαν τα social media!

Ο αξιολάτρευτος σκύλος, που αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ονομάζεται Hulk, εντοπίστηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου από τον Μανώλη Μερκουλίδη και τον συνάδελφό του στην εθνική οδό Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου, στο ύψος της περιοχής Χάνι του Κοκκίνη, όπου έκαναν περιπολία. Σε μήνυμά του στο facebook ο κ. Μερκουλίδης έκανε αναφορά στον χαμένο σκύλο, λέγοντας πως, αν δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης του, θα τον υιοθετήσει η οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ.



Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο Hulk είχε έρθει πολύ κοντά με τους φιλόζωους αστυνομικούς απολαμβάνοντας τα χάδια και την παρέα τους, ευτυχώς όμως τα αφεντικά του βρέθηκαν σύντομα. Το λυκόσκυλο παραδόθηκε με ασφάλεια στους ιδιοκτήτες του, ύστερα από τους απαραίτητους ελέγχους εγγράφων!

Το όμορφο τετράποδο ανταπέδωσε τη ζεστασιά των δύο αστυνομικών χαρίζοντάς τους φιλιά και γλυκά γαβγίσματα για αποχαιρετισμό. Το σίγουρο είναι ότι οι δύο ένστολοι δεν θα χάσουν την παρέα του Hulk, τον οποίο λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή, καθώς υποσχέθηκαν ότι θα περνούν να τον βλέπουν συχνά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα