Εκαναν τα Χανιά Bollywood!

SHOWBIZΕκαναν τα Χανιά Bollywood!Παρασκευή, Σεπτέμβριος 25, 2015 - 15:49

Αν έχουν να καμαρώνουν οι Κρητικοί για τους παραδοσιακούς «πλούσιους» γάμους τους, πήραν ένα γερό... μάθημα με «άρωμα» Bollywood, αφού ο χλιδάτος γάμος ενός ζευγαριού Ινδών που έγινε στα Χανιά έμοιαζε βγαλμένος από τις «Χίλιες και μία νύχτες», με άφθονο χρυσάφι, πολύχρωμες φορεσιές, παραδοσιακά τατουάζ και ολομέταξα σάρι!

ΑΠΟ

ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Η 20χρονη νύφη Amanat προέρχεται από βασιλική οικογένεια και ο 24χρονος γαμπρός Gurtej Pannu είναι γόνος βιομηχάνου (μέλη της οικογένειάς του έχουν προηγούμενα με τις διωκτικές Αρχές για κατοχή όπλων).

Οι δυο τους επέλεξαν την κρητική πόλη για να ενώσουν τις ζωές τους με έναν λαμπερό γάμο (διήρκεσε τρία μερόνυχτα, από τις 18 έως τις 20 Αυγούστου) με 120 καλεσμένους, σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στον Σταυρό Ακρωτηρίου. Ο Χανιώτης φωτογράφος που αποτύπωσε τις εντυπωσιακές σκηνές με τα έντονα χρώματα, τα αρώματα και τις παραδόσεις από τα βάθη της Ανατολής, ο Νίκος Καραφάς, δεν στάθηκε λεπτό επί τρία εικοσιτετράωρα, καθώς βρισκόταν συνεχώς με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι!

«Μου έδωσαν να φορέσω ένα ινδικό καπέλο, για να μου επιτρέψουν να βγάλω τις φωτογραφίες. Επί τρεις ημέρες δεν βγήκε κανείς από το ξενοδοχείο, που ήταν γεμάτο Ινδούς που φορούσαν στολές και κοσμήματα. Αν και το έθιμό τους υπαγορεύει να διαρκεί ο γάμος τέσσερις ημέρες, επειδή τον έκαναν σε ξένη χώρα συρρικνώθηκε στις τρεις» εξηγεί.

Το μυστήριο

«Οι δύο πρώτες ήταν ο πρόγαμος, που ουσιαστικά έκαναν τα πρωινά διαφορετικές τελετές και τα απογεύματα πάρτι, ενώ την τρίτη έγινε το μυστήριο, με έναν δικό τους ιερέα, τον οποίο περιστοίχιζαν άλλοι τέσσερις» περιγράφει ο κ. Καραφάς. Την τελευταία μέρα, σύμφωνα με το έθιμο, ο γαμπρός ανέβηκε σε άλογο κρατώντας σπαθί, ενώ τον περιέφεραν οι φίλοι και οι συγγενείς του.

«Κομμωτές και μακιγιέζ έρχονταν από τα Χανιά στο ξενοδοχείο προκειμένου να περιποιηθούν τη νύφη και όλους όσοι τους χρειάζονταν. Ο γάμος εκατομμυρίων ήταν γεμάτος καθαρό ατόφιο χρυσάφι» σημειώνει ο φωτογράφος (www.karafas.gr). Οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους έμειναν στα Χανιά μία εβδομάδα.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα