Εγκυος τρανσέξουαλ

16:37 2/6/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΕγκυος τρανσέξουαλΠαρασκευή, Ιούνιος 2, 2017 - 16:36

Το πρώτο παιδί του περιμένει ζευγάρι ομοφυλόφιλων ανδρών στις ΗΠΑ!

Ζευγάρι ομοφυλόφιλων ανδρών περιμένει το πρώτο παιδί του, το οποίο μεγαλώνει στην κοιλιά ενός από αυτούς.

Ο 34χρονος Τρίσταν Ριζ και ο Μπιφ Τσάπλοου από το Πόρτλαντ των ΗΠΑ αποκάλυψαν ότι θα γίνουν επιτέλους μπαμπάδες το καλοκαίρι, αφήνοντας πίσω τους την οδύνη που τους προκάλεσε η αποβολή (το 2016) στις έξι εβδομάδες κύησης του μωρού που κυοφορούσε ο Τρίσταν, ο οποίος ήταν γυναίκα και δεν έχει προχωρήσει σε ολοκληρωμένη χειρουργική αλλαγή φύλου.

Το παντρεμένο ζευγάρι, που έχει ήδη δύο παιδιά που υιοθέτησε το 2015, έκανε τη σχετική ανακοίνωση μέσω podcast, με τον Τρίσταν να δίνει όλες τις λεπτομέρειες της διαδρομής που ακολούθησε μέχρι να γίνει... πατέρας που εγκυμονεί. Κυρίως στάθηκε στην αγωνία που βίωσε μέχρι να σιγουρευτεί ότι αυτή τη φορά όλα θα πήγαιναν καλά με την κύηση. Επίσης, αποκάλυψε τα προσεκτικά βήματα που ακολούθησε για να ενημερώσει πριν από την επίσκεψη στον γυναικολόγο γι' αυτό το οποίο θα αντίκριζε ο γιατρός. Φυσικά σε αυτές τις προφυλάξεις υποστηρίζει ότι είναι συνηθισμένος όντας τρανσέξουαλ. «Μπορώ να καταλάβω όταν κάποιος κοιτάζει το πρόσωπό μου και ψάχνει απομεινάρια της αρχικής γυναικείας φύσης μου» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ευτυχώς, οι φόβοι του για την αντιμετώπιση που θα είχε όταν η κοιλιά του θα μεγάλωνε δεν επιβεβαιώθηκαν. «Δεν υπήρξε ούτε δείγμα τρανσφοβίας από κανέναν απ' όσους συνάντησα όσο είμαι σε αυτήν την κατάσταση» λέει χαρακτηριστικά. Ο Μπιφ και ο Τρίσταν γνώρισαν για πρώτη φορά δημοσιότητα όταν το 2011 μπήκαν χωρίς να το έχουν προγραμματίσει στη διαδικασία της πατρότητας.

Τότε τους δόθηκε η κηδεμονία της ανιψιάς και του ανιψιού του Μπιφ, καθώς η αδελφή του και το αγόρι της, οι βιολογικοί γονείς, δηλαδή, κρίθηκαν από τις Αρχές ακατάλληλοι επειδή ήταν χρήστες ουσιών. Μάλιστα, το γκέι ζευγάρι αποδείχτηκε τόσο καλό σε αυτόν τον ρόλο που κατάφερε να κάνει τον Ρίλεϊ και τη Χέιλι να ξεπεράσουν τις τραυματικές εμπειρίες τους, να βρουν την ισορροπία τους και πλέον να ανυπομονούν για το νέο μέλος της οικογένειας, που θα είναι αγοράκι.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα