«Εγδυσαν» και τον Ιμπαρμπο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Εγδυσαν» και τον ΙμπαρμποΠέμπτη, Δεκέμβριος 1, 2016 - 12:43

Μετά την εισβολή στον «Τσόρι» νέα διάρρηξη-καρμπόν και στη βίλα του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Βίκτορ Ιμπάρμπο! Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο με λεφτά και κοσμήματα, ενώ πήραν και ρούχα

Σπείρα διαρρηκτών έβαλε στο μάτι τις βίλες άσων της μπάλας, καθώς ένα 24ωρο μετά την εισβολή στη μονοκατοικία του Αργεντινού «Τσόρι» του Ολυμπιακού

οι «ποντικοί» τρύπωσαν και στο σπίτι του 26χρονου Κολομβιανού παίκτη του Παναθηναϊκού Βίκτορ Ιμπάρμπο! Πρόκειται για δύο χτυπήματα-καρμπόν στην περιοχή της Βούλας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Το πρώτο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όπως αποκάλυψε χθες με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η «Espresso», στο σπίτι του 35χρονου Αλεχάντρο Ντομίνγκες και το δεύτερο το βράδυ της Τρίτης στον Ιμπάρμπο. Τα σπίτια των δύο ποδοσφαιριστών είναι όχι μόνο στην ίδια περιοχή αλλά και σε κοντινή απόσταση, ενώ οι κακοποιοί έδρασαν εντός 24ώρου και μάλιστα με την ίδια μεθοδολογία και συγκεκριμένα με τη χρήση πασπαρτού!

Και οι δύο διαρρήξεις έγιναν στη Βούλα και συγκεκριμένα, στην οδό Σπερχειάδος όπου βρίσκεται η βίλα του «Τσόρι» και στην οδό Καβάφη όπου είναι το σπίτι του νεαρού Ιμπάρμπο. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της τις «φιγούρες» των τριών κακοποιών από κάμερα ασφαλείας ενός καταστήματος. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ομάδα των τριών μπήκε στην αυλή του σπιτιού του Ιμπάρμπο λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Τρίτης.



Και σε αυτή την περίπτωση οι κακοποιοί φαίνεται ότι γνώριζαν τα συστήματα ασφαλείας, τα οποία κατάφεραν να απενεργοποιήσουν, ενώ άνοιξαν την κεντρική πόρτα ασφαλείας της οικίας του διεθνούς ποδοσφαιριστή, χωρίς να αφήσουν ίχνη διάρρηξης. Οπως δηλαδή εκτιμάται από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει τις έρευνες, οι δράστες πιθανότατα χρησιμοποίησαν πασπαρτού ή ακόμα και αντικλείδι. Οι κακοποιοί ερεύνησαν το εσωτερικό του σπιτιού αναζητώντας χρηματοκιβώτιο, το οποίο βρήκαν και πήραν μαζί τους φεύγοντας σαν κύριοι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το χρηματοκιβώτιο που έκανε φτερά περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα

επίσης μεγάλης αξίας. Παράλληλα οι δράστες άρπαξαν επιλεκτικά συγκεκριμένα ρούχα τα οποία βρήκαν στις ντουλάπες, όπως έκαναν και στην περίπτωση του «Τσόρι».

Οδηγίες

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, πρόκειται για την ίδια σπείρα η οποία επέλεξε στοχευμένα τα σπίτια των δύο ποδοσφαιριστών, χρησιμοποιώντας ακριβώς την ίδια μέθοδο και δείχνοντας μάλιστα προτίμηση στα ρούχα και τα παπούτσια που είχαν στην γκαρνταρόμπα τους!

Επίσης οι αστυνομικοί δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο οι εισβολείς να γνώριζαν ότι «χτυπούσαν» τους Ντομίνγκες και Ιμπάρμπο ή και το ενδεχόμενο ενός πληροφοριοδότη, ο οποίος έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες στους διαρρήκτες με το αζημίωτο.
Σε κάθε περίπτωση πάντως το γεγονός ότι δεν υπήρξαν ίχνη παραβίασης μαρτυρεί ότι οι κακοποιοί είναι «επαγγελματίες» του είδους και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν πασπαρτού για συγκεκριμένες πόρτες ασφαλείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα