Εφτάψυχος ΠΑΟΚ!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΕφτάψυχος ΠΑΟΚ!Παρασκευή, Νοέμβριος 25, 2016 - 18:49

Εγραψε ιστορία στη Φλωρεντία ο ΠΑΟΚ! Επειτα από μια συγκλονιστική μάχη στο «Αρτέμιο Φράνκι» επικράτησε 3-2 της Φιορεντίνα με γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες στο τελευταίο λεπτό του αγώνα (90+3΄) και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Ολα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, στην οποία ο «Δικέφαλος» υποδέχεται τη Λίμπερετς και η Καραμπάγκ τη Φιορεντίνα. Πλέον οι «ασπρόμαυροι» χρειάζονται νίκη στην Τούμπα επί των Τσέχων στις 8 Δεκεμβρίου και παράλληλα

να μην κερδίσουν οι Αζέροι τους Ιταλούς στο Μπακού. Κι αυτό διότι η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία με την Καραμπάγκ, αφού έχει γνωρίσει δύο ήττες. Σε τριπλή ισοβαθμία στους 10 βαθμούς περιπλέκεται η κατάσταση (θα περάσει η Καραμπάγκ και θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων ΠΑΟΚ, Φιορεντίνα). Με εμφάνιση, ωστόσο, όπως η χθεσινή ο «Δικέφαλος» δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Ο ΠΑΟΚ έπιασε στον... ύπνο τους «βιόλα», ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Σάκχοφ, ενώ τρία λεπτά αργότερα θα μπορούσε να πετύχει το 2-0, όμως ο Ροντρίγκες σημάδεψε το δοκάρι. Οι Ιταλοί ανέβασαν την απόδοσή τους, είχαν δύο δοκάρια σε διάστημα 3 λεπτών (19΄-21΄), όμως ο ΠΑΟΚ χτύπησε στην αντεπίθεση, πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ με τον Τζάλμα Κάμπος στο 26ο λεπτό. Το 2-1 έκανε στο 33΄ ο Μπερναρντέσκι, ενώ ο Μπαμπακάρ ισοφάρισε σε 2-2 στο 50΄. Ο ΠΑΟΚ, όμως, μίλησε τελευταίος, κάνοντας το 3-2 με έξοχη ενέργεια και τελείωμα του Ροντρίγκες στο 90+3΄. Η χθεσινή νίκη είναι μία από τις μεγαλύτερες του συλλόγου στην Ευρώπη.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (Πάουλο Σόουζα): Λετσερίνι, Τόμοβιτς, Αστόρι, Γκονσάλο Ροντρίγκες, Μίλιτς (50΄ Κιέζα), Κριστόφορο (65΄ Σάντσες), Μπάντελι, Τέγιο (83΄ Ιλισιτς), Βεσίνο, Μπερναρντέσκι, Μπαμπακάρ.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Μπρκιτς, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Σάκχοφ (82΄ Μυστακίδης), Κάνιας, Ροντρίγκες, Κάμπος (71΄ Πέλκας), Κουλούρης (60΄ Tιάμ).

Keywords
Τυχαία Θέματα