Πρόταση γάμου στο «The Voice»

SHOWBIZΠρόταση γάμου στο «The Voice»Παρασκευή, Νοέμβριος 25, 2016 - 18:11

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τη Μαρία Σταυροπούλου, η οποία διαγωνίστηκε προχθές στο σόου ταλέντων του Σκάι «The Voice» και έκανε τον Πάνο Μουζουράκη να πατήσει το κουμπί και να την εντάξει στην ομάδα του.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Λίγο προτού εμφανιστεί στο stage η 38χρονη Μαρία, η οποία ταξίδεψε από τη μακρινή Αυστραλία ειδικά για την οντισιόν, είδε τον σύντροφό της Κρις Φελεμέγκα να γονατίζει και να της κάνει πρόταση γάμου μπροστά στις

κάμερες και την οικογένειά της.

Η τραγουδίστρια, φανερά συγκινημένη, απάντησε θετικά και αφού φόρεσε το μονόπετρο στο δάχτυλό της, αγκάλιασε τον σύντροφό της και τον φίλησε στα χείλη.

Η συνέχεια τη βρήκε να ερμηνεύει το «Jolene» της Ντόλι Πάρτον και να παίρνει το εισιτήριο για την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Ο μέλλων σύζυγος της Μαρίας είναι επιχειρηματίας, συγκεκριμένα έχει κατάστημα με παγωτά και βάφλες στο Σίδνεϊ, όπου ζει μόνιμα.

Ο ίδιος, όμως, διαθέτει και καλλιτεχνική φλέβα, καθώς παίζει μπουζούκι, ενώ έχει συνεργαστεί κιόλας με τη συμμετέχουσα του «Voice» σε νυχτερινά μαγαζιά και εκδηλώσεις στην Αυστραλία.

Οπως αποκάλυψε η Μαρία μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Σκάι, είναι μητέρα μιας κόρης 15 ετών και πριν από οκτώ χρόνια είχε ζήσει και είχε εργαστεί για ένα διάστημα στην Ελλάδα.

Εκείνο που δεν είπε on camera ήταν ότι εκείνη την εποχή είχε δοκιμάσει την τύχη της και στις οντισιόν του «X-Factor», στον ΑΝΤ1, το οποίο παρουσίαζε ο Σάκης Ρουβάς. Η Μαρία και ο αγαπημένος της δέχτηκαν πολλά μηνύματα συγχαρητηρίων στο facebook τόσο για την πρόκριση της τραγουδίστριας στο σόου ταλέντων όσο και για τον γάμο τους, τον οποίο θα προγραμματίσουν αργότερα, μόλις δηλαδή επιστρέψουν στην Αυστραλία.

Η γκάφα της Ελενας και η «αποκάλυψη» από τον Σάκη

Ανάμεσα στους διαγωνιζομένους που πέρασαν από το «The Voice», το βράδυ της Τετάρτης, ήταν και ένας παίκτης ο οποίος διαγωνίστηκε με το κομμάτι «Δεν λες κουβέντα» των Δήμου Μούτση και Κώστα Τριπολίτη, το οποίο έγινε γνωστό από την ερμηνεία της Σωτηρίας Μπέλλου.

Ωστόσο, όταν έφτασε η σειρά της Ελενας Παπαρίζου να σχολιάσει, εκείνη έκανε γκάφα και είπε ότι δεν ήξερε το κομμάτι, ούτε και ποιος το ερμηνεύει. Οπως ήταν αναμενόμενο, ξέσπασε σάλος στα social media, ενώ και η ίδια η Ελενα φαίνεται ότι θέλησε να απολογηθεί δημόσια για το ατόπημά της. «Η ελληνική μουσική είναι απέραντα πλούσια και εγώ ακόμα μαθαίνω...

Ευτυχώς, τα Ελληνόπουλα, που μεγαλώνουν σήμερα στους τέσσερις ορίζοντες της Γης, έχουν την ευκαιρία μέσω του διαδικτύου να ενημερώνονται πολύ καλύτερα για τη μουσική μας απ' ό,τι εμείς τότε» σχολίασε η τραγουδίστρια. Στο ίδιο επεισόδιο του «Voice» ο Σάκης έκανε μια αποκάλυψη (εκτός αν επρόκειτο για αστείο) προσπαθώντας να πείσει έναν παίκτη να έρθει στην ομάδα του. «Θες να τα φτιάξουμε;» ρώτησε, κάνοντας χιούμορ στον Αλέξη Καζακόπουλο. «Είμαι παντρεμένος, λυπάμαι» του απάντησε τότε εκείνος. «Κι εγώ, δεν πειράζει» είπε γελώντας ο Σάκης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει παντρευτεί με την Κάτια Ζυγούλη. Ωστόσο καμία πληροφορία δεν έχει διαρρεύσει για κάτι τέτοιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα