Έχασε την ταυτότητα, βρήκε άντρα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΈχασε την ταυτότητα, βρήκε άντραΔευτέρα, Σεπτέμβριος 11, 2017 - 14:41

Παντρεμένη από τη μια στιγμή στην άλλη με Πακιστανό, και δίχως να το ξέρει, βρέθηκε μία 23χρονη Κρητικοπούλα, της οποίας την ταυτότητα είχαν κλέψει πριν από τρία χρόνια!

Το καλοκαίρι του 2014, που η κοπέλα από το Ηράκλειο σπούδαζε στην Αθήνα, της είχαν αρπάξει μέσα από την τσάντα το πορτοφόλι,

στο οποίο είχε κάρτες και ταυτότητα. Αμεσα κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία και προχώρησε στην έκδοση νέας αστυνομικής ταυτότητας.

Η 23χρονη αυτές τις ημέρες ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό της στην Αγγλία και ζήτησε από τον Δήμο Μινώα Πεδιάδος ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Εκπληκτη, όμως, διαπίστωσε ότι εν αγνοία της είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με έναν 50χρονο Πακιστανό!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο άγνωστος που την είχε κλέψει το 2014 χρησιμοποίησε την ταυτότητά της για να νομιμοποιήσει έναν αλλοδαπό, που με την κλεμμένη ταυτότητα εμφανίστηκε ενώπιον συμβολαιογράφου (προφανώς μαζί με κάποια «νύφη») για να τελέσει την πράξη συμβίωσης και βέβαια να αποκτήσει έτσι την ελληνική υπηκοότητα. Αν και η Κρητικιά είχε κάνει την καταγγελία δύο εβδομάδες πριν από τον... γάμο, κανένα σύστημα δεν εμπόδισε την κομπίνα και η 23χρονη θα βρισκόταν σε κατάσταση γάμου, αν δεν ζητούσε το συγκεκριμένο πιστοποιητικό, το οποίο χρειαζόταν στο εξωτερικό. Οπως είπε η μητέρα της κοπέλας, από τότε που ανακάλυψαν τι είχε συμβεί η οικογένεια τρέχει και δεν φτάνει, για να αποδείξει πως η κοπέλα δεν είναι σε κατάσταση γάμου, όπως λέει το πιστοποιητικό!

Πάντως και στην Ασφάλεια Αττικής δήλωσαν έκπληκτοι, αφού δεν υπήρχε άλλο περιστατικό που μια κλεμμένη ταυτότητα να έχει χρησιμοποιηθεί σε γάμο «μαϊμού».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα