Οι κοιλιακοί «κερδίζουν» τις γυναίκες

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟι κοιλιακοί «κερδίζουν» τις γυναίκεςΔευτέρα, Σεπτέμβριος 11, 2017 - 14:29

❱❱ Αυτό είναι το σημείο του αντρικού σώματος που «τσεκάρουν» πρώτο, σύμφωνα με έρευνα

Αυτό που πραγματικά ψάχνουν οι γυναίκες στην εμφάνιση των αντρών ανακάλυψαν ερευνητές του πανεπιστημίου της Γενεύης. Διαπίστωσαν ότι περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματός τους οι γυναίκες κοιτούν τους κοιλιακούς, τσεκάροντας κατά πόσο είναι γραμμωμένοι.

Για τις ανάγκες της έρευνας, που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό

«Sexology», οι γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Geneva University Hospitals ζήτησαν από γυναίκες και άντρες εθελοντές να παρατηρήσουν 120 φωτογραφίες ατόμων του αντίθετου φύλου που φορούσαν μαγιό και να δηλώσουν ποιον θεωρούν πιο σέξι. Κατά τη διάρκεια του πειράματος οι επιστήμονες κατέγραφαν με τη βοήθεια συσκευής τις κινήσεις των ματιών, τα σημεία της φωτογραφίας στα οποία εστίαζαν και τον χρόνο παραμονής σε καθένα από αυτά.

Διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες παρατηρούσαν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τους κοιλιακούς των αντρών. Το δεύτερο σημείο του αντρικού σώματος που τσέκαραν ήταν ο θώρακας, ενώ τρίτη ερχόταν η περιοχή των γεννητικών οργάνων. Οι γυναίκες μάλιστα παρατηρούσαν τους κοιλιακούς πιο συχνά και για περισσότερο χρόνο από ό,τι έκαναν οι άντρες με την αντίστοιχη περιοχή του γυναικείου σώματος. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο φύλων ήταν ότι έδιναν μεγαλύτερη σημασία στο σώμα παρά στο πρόσωπο. Οι άντρες από την πλευρά τους περνούσαν περισσότερο χρόνο κοιτώντας το στήθος των γυναικών, ενώ ακολουθούσαν οι κοιλιακοί και η περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα