Εχασε την ηρωίδα της

16:10 5/9/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΠροσπαθεί να διαχειριστεί την πιο σημαντική απώλεια της ζωής τηςΕχασε την ηρωίδα τηςΤρίτη, Σεπτέμβριος 5, 2017 - 16:09

❱❱ Η Νένα Χρονοπούλου είπε το στερνό αντίο στην αγαπημένη της μητέρα, Μαρία Πολυχρονοπούλου, που νικήθηκε από τον καρκίνο

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Το μεγάλο στήριγμα της ζωής της, την ηρωίδα της καρδιάς της, τη γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό της σαν καλή νεράιδα του παραμυθιού, που «έφυγε» νικημένη από τον καρκίνο, αποχαιρέτησε η Νένα Χρονοπούλου.

Η ηθοποιός συνόδεψε τη λατρεμένη μητέρα της, Μαρία Πολυχρονοπούλου, στην τελευταία της κατοικία πριν

από μία εβδομάδα, έχοντας στο πλευρό της λίγους στενούς συγγενείς και τον σύζυγό της Τάσο Μητρόπουλο.



Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο Κοιμητήριο του Αργους, όπως αναφέρει άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον, ήταν συγκλονιστικές, καθώς η Νένα, συντετριμμένη, αδυνατούσε να ψελλίσει το στερνό «αντίο». Δεν μπορούσε να πιστέψει πως ήταν η τελευταία φορά που έβλεπε το Μαράκι της, τη σπουδαία μαμά, τη γλυκιά γιαγιά, την καλύτερη γειτόνισσα, αφού τα μπαλκόνια των σπιτιών τους στον Πειραιά ήταν δίπλα δίπλα. Και τα δάκρυά της είναι ακόμη αστείρευτα. Ψαχουλεύοντας για τη ζεστή μαμαδίστικη αγκαλιά, βρίσκει παρηγοριά στα τρυφερά λογάκια του γιου της Χρήστου. Δεν σηκώνει τηλέφωνα, δεν βγαίνει από το σπίτι και προσπαθεί να διαχειριστεί την πιο σημαντική απώλεια της ζωής της.

Μάλιστα, το αποχαιρετιστήριο διαδικτυακό μήνυμα της πρωταγωνίστριας προς τη μητέρα της προκάλεσε τη θλίψη των ιντερνετικών φίλων της, που υποκλίθηκαν στη γενναιοδωρία της αγάπης της: «Αντίο, μάνα μου, αντίο “νεράιδα” μου, καλό σου ταξίδι και μη με ξεχνάς. Να έρχεσαι» έγραψε, προσθέτοντας πως «Την περασμένη Κυριακή, ανήμερα του αγίου Φανουρίου στις 14.30 το μεσημέρι, η μητέρα μου “έφυγε” για να πάει να βρει τον γιο της τον Γιαννάκη και τον άνδρα της τον Κώστα, που συμπτωματικά και εκείνου η καρδιά σταμάτησε να χτυπάει κάποια Κυριακή κοντά στις τρεις το μεσημέρι».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα