Εχασε τη ζωή του στη θάλασσα (όπως ακριβώς και ο πατέρας του) ο ψαροντουφεκάς από τον Βόλο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕχασε τη ζωή του στη θάλασσα (όπως ακριβώς και ο πατέρας του) ο ψαροντουφεκάς από τον ΒόλοΔευτέρα, Απρίλιος 24, 2017 - 15:41

Η κορύφωση του δράματος με την πολυήμερη αναζήτηση ενός 33χρονου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, ενώ είχε πάει για ψαροντούφεκο, επιβεβαίωσε με τον πιο τραγικό τρόπο ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Ο άτυχος Δημήτρης Παπανικολάου (φωτό) βρέθηκε τελικά νεκρός, με τον ίδιο τρόπο που είχε φύγει και ο πατέρας του από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια!

Ο νεαρός ψαροντουφεκάς είχε ξεκινήσει από το χωριό του, το Προμύρι του

νότιου Πηλίου, για να ψαρέψει στην παραλία Μουρτιάς. Από τότε η τύχη του αγνοούνταν ώσπου η σορός του εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Μαυρίκος στα Βασιλικά της Εύβοιας, όπου, όπως φαίνεται, παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα. Το άψυχο σώμα του άτυχου 33χρονου εντοπίστηκε από ένα αλιευτικό σκάφος, το οποίο ενημέρωσε το Λιμενικό που το ανέσυρε.

Το θρίλερ είχε ξεκινήσει τα μεσάνυχτα της Τρίτης, όταν ένα τηλεφώνημα συγγενικού προσώπου του νεαρού ψαροντουφεκά στο Λιμεναρχείο έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει ευρείας κλίμακας έρευνα από αέρα, θάλασσα και ξηρά με τη συμμετοχή του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 33χρονος ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα από το Προμύρι, για να πάει για ψαροντούφεκο, και έκτοτε δεν απαντούσε στο κινητό τηλέφωνό του. Το αυτοκίνητο του Δημήτρη Παπανικολάου εντοπίστηκε στην ακτή της παραλίας Μουρτιάς, όπου βρίσκονταν το κινητό του και τα ρούχα του.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα