Μετέτρεψε τα δώρα των γενεθλίων της σε τρόφιμα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜετέτρεψε τα δώρα των γενεθλίων της σε τρόφιμαΔευτέρα, Απρίλιος 24, 2017 - 15:34

Συγκίνηση προκαλεί η κίνηση ενός 11χρονου κοριτσιού από την Κρήτη να χαρίσει τα δώρα των γενεθλίων της σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Η μικρή μαθήτρια από το Ηράκλειο εκδήλωσε την -πρωτοφανή για παιδί της ηλικίας της- επιθυμία να μη δεχθεί δώρα στα γενέθλιά της, αλλά τρόφιμα που θα δοθούν στην οργάνωση Κίτρινη Αποστολή!

Η φιλανθρωπική δράση

που ανέπτυξε με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο η ανήλικη, θυσιάζοντας τα δώρα της για τους απόρους και για όσους χρειάζονται στήριξη, προκάλεσε αίσθηση.

«Υπάρχει ελπίδα. Από τα παιδιά, φυσικά!» Με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε το δώρο της μικρής ο Δημήτρης Αποστολάκης της Κίτρινης Αποστολής και πρόσθεσε στέλνοντας μήνυμα στους γονείς του κοριτσιού: «Η επιθυμία της ήταν στα γενέθλιά της να φέρουν τρόφιμα για την Κίτρινη Αποστολή. Ηταν μια πολύ όμορφη κίνηση από τη μικρή μας φίλη, που θυσίασε τα πολλά δώρα που θα έπαιρνε για να βοηθήσει κι αυτή με τον δικό της τρόπο τους ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Το μέλλον της είναι προδιαγεγραμμένο. Να τη χαίρεστε!»

Η Κίτρινη Αποστολή είναι μια εθελοντική ομάδα η οποία δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης. Ιδρύθηκε το 2012 και πλέον αριθμεί 15.000 μέλη. Σκοπός της είναι να στέκεται δίπλα σε όποιον χρειάζεται ανάγκη, αλλά και να αυξήσει το αίσθημα αλληλεγγύης στην πόλη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα