Δύο ψάλτες τσακώθηκαν άγρια κατά τη θεία λειτουργία σε εκκλησία στον Πύργο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΔύο ψάλτες τσακώθηκαν άγρια κατά τη θεία λειτουργία σε εκκλησία στον ΠύργοΠέμπτη, Σεπτέμβριος 21, 2017 - 13:47

Τα «έψαλλαν» ο ένας στον άλλον δύο... ψάλτες, οι οποίοι τσακώθηκαν άγρια μέσα σε εκκλησία στον Πύργο, κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας, και άρχισαν να ανταλλάσσουν «βαριές» βρισιές με τα μικρόφωνα ανοιχτά, αφήνοντας άναυδους τους πιστούς που παρακολουθούσαν τη θεία λειτουργία!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στον Ναό των Αγίων Πάντων στο Α' Κοιμητήριο Πύργου Ηλείας και, όταν οι δύο ιεροψάλτες άρχισαν να λογομαχούν,

η λειτουργία διακόπηκε. Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο ιερέας πατήρ Κωνσταντίνος λειτουργούσε ανυποψίαστος, όταν ξαφνικά από το αναλόγιο του ηλικιωμένου δεξιού ψάλτη ακούστηκε η οργισμένη φωνή του, καθώς απευθυνόταν στον αριστερό:
«Κατέβα κάτω, ρε! Φύγε από εκεί, ρε τενεκέ ξεγάνωτε!» ούρλιαξε. Ο αριστερός ψάλτης τού απάντησε στον ίδιο τόνο: «Δεν φεύγω ρε, τι θέλεις;».

Οι πιστοί παρακολουθούσαν με το στόμα ορθάνοιχτο, ενώ ο ιερέας αναγκάστηκε να διακόψει τη λειτουργία, αφού τα αίματα μεταξύ των δύο ιεροψαλτών είχαν ανάψει για τα καλά. Μάλιστα, δεν φάνηκαν να πτοούνται και συνέχισαν τον ανήκουστο διάλογό τους:
«Θα έρθω απέναντι και θα σου σπάσω τα παΐδια» ούρλιαζε ο δεξιός ψάλτης, με τον αριστερό να... κράζει: «Δεν φεύγω, ρε».

Κάποιοι παρενέβησαν και τους κάλεσαν να ηρεμήσουν:
«Σεβαστείτε τον ιερό χώρο, σεβαστείτε τον ιερέα και την αποστολή σας».
Τελικά, οι δύο ηλικιωμένοι ιεροψάλτες ηρέμησαν και ο πατήρ Κωνσταντίνος συνέχισε τη λειτουργία.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα