Εκανε την πλούσια και «φέσωσε» κοσμηματοπωλείο με 51.300 ευρώ

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕκανε την πλούσια και «φέσωσε» κοσμηματοπωλείο με 51.300 ευρώΠέμπτη, Σεπτέμβριος 21, 2017 - 13:37

Παριστάνοντας την πλούσια επιχειρηματία, μια επιτήδεια από τα Ανω Λιόσια κατόρθωσε να ξεγελάσει έναν κοσμηματοπώλη της Ρόδου και να αγοράσει κοσμήματα και ρολόγια πληρώνοντας με πλαστές επιταγές! Αν και δεν έχει εντοπιστεί για να συλληφθεί, παραπέμπεται σε δίκη για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Βάσει του εντάλματος σύλληψης που έχει εκδοθεί σε βάρος της και εκκρεμεί, η γυναίκα, που θα δικαστεί από το Τριμελές Εφετείο

Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, κατηγορείται, σύμφωνα με τη «δημοκρατική», ότι τον Αύγουστο του 2010 επισκέφθηκε γνωστό κοσμηματοπωλείο στη Μεσαιωνική Πόλη μαζί με έναν συνεργό της. Επειτα από διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες και έναν υπάλληλο, αγόρασαν δύο ρολόγια αξίας 7.000 ευρώ έκαστο, ένα χρυσό βραχιόλι αξίας 4.000 ευρώ και έναν χρυσό σταυρό αξίας 300 ευρώ.

Ως ανδρόγυνο

Οι απατεώνες παρουσιάστηκαν ως ανδρόγυνο που διατηρούσε επιχείρηση εμπορίας ξενοδοχειακού εξοπλισμού και εργολαβιών και διέθετε μεγάλη οικονομική επιφάνεια και σημαντική ακίνητη περιουσία. Μάλιστα, έπεισαν τους ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου ότι πολύ σύντομα θα πουλούσαν ένα σπίτι στη Ρόδο και θα εισέπρατταν σημαντικά ποσά από αυτό. Ετσι, οι καταστηματάρχες δέχτηκαν να τους πληρώσουν με δύο μεταχρονολογημένες επιταγές για την αγορά των συνολικής αξίας 18.300 ευρώ κοσμημάτων και ρολογιών.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά, το ίδιο ζευγάρι επέστρεψε στο κοσμηματοπωλείο και αγόρασε δύο μονόπετρα, ένα δαχτυλίδι και ένα κολιέ από λευκόχρυσο, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα στιλό, συνολικής αξίας 33.000 ευρώ! Κατά την επίσκεψή τους ζήτησαν να τους δοθεί πίστωση για την καταβολή των χρημάτων, τα οποία, όπως είπαν, θα έδιναν σε μετρητά αμέσως μετά την υποτιθέμενη πώληση του ακινήτου. Ετσι, «πλήρωσαν» με ακόμη δύο μεταχρονολογημένες επιταγές, που, όπως και οι προηγούμενες, αποδείχθηκαν «πέτσινες»!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα