«Δικαιοσύνη ή πριόνι»!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Δικαιοσύνη ή πριόνι»!Τρίτη, Δεκέμβριος 22, 2015 - 12:46

50χρονος στο υπουργείο Εργασίας απειλούσε με αυτοκτονία, αν δεν έβλεπε τον πρόεδρο του ΟΓΑ

Ενα θρίλερ για γερά νεύρα εκτυλίχθηκε χθες το πρωί έξω από το υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου, όταν ένας 50χρονος άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει κρατώντας ένα μικρό πριόνι! Υπάλληλοι και περαστικοί προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, αλλά ο ίδιος δήλωνε αποφασισμένος για όλα, «κολλώντας» το πριόνι στον λαιμό του. Στο κτίριο στεγάζεται το Ταμείο Προσωπικού Δημοσίων Υπαλλήλων και, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο άνδρας, απαιτούσε να λυθεί άμεσα

το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τη σύνταξη του πατέρα του. Στο σημείο έφτασαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά, μόλις ο 50χρονος είδε τους αστυνομικούς, έβαλε το πριόνι στον λαιμό του απειλώντας «να σφαχτεί» μπροστά τους, αν δεν τον άφηναν να δει τον πρόεδρο του ΟΓΑ!

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν ώστε να τον πλησιάσουν, αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος. Ωστόσο, αν και αρχικά δεν ήθελε να μιλήσει, έπειτα από λίγη ώρα ηρέμησε και αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη απελπισίας. «Θέλω δικαιοσύνη» είπε αναφερόμενος στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη σύνταξη του πατέρα και της μητέρας του, σημειώνοντας ότι και ο ίδιος είναι άνεργος και έχει ξοδέψει πολλά λεφτά στη δικαστική διαμάχη για να δικαιωθεί.

Για τους γονείς του

«Διαμαρτύρομαι για συνταξιοδοτικό πρόβλημα του πατέρα και της μητέρας μου. Ο πατέρας μου ήταν μετανάστης στη Γερμανία 18 χρόνια. Είχε και 24 χρόνια στην Ελλάδα σαν αγρότης. Βάσει του ευρωπαϊκού κανονισμού έπρεπε να πάρει ολόκληρη τη σύνταξη του ΟΓΑ, αλλά του έδωσαν τη μισή» ανέφερε. Τελικά, έπειτα από διαπραγματεύσεις, ο 50χρονος παρέδωσε το «όπλο» στους αστυνομικούς και η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα