Αφεντικό με... βίτσιο την αυτοϊκανοποίηση

ΚΟΣΜΟΣΑφεντικό με... βίτσιο την αυτοϊκανοποίησηΤρίτη, Δεκέμβριος 22, 2015 - 12:32

72χρονος ιδιοκτήτης εμπορικού καταστήματος στην Ιταλία τραυμάτισε σοβαρά με σφυρί 40χρονη υπάλληλό του, που δεν τον βοηθούσε να χρησιμοποιήσει ερωτικό gadget

Με τη ζωή της κινδύνευσε να πληρώσει υπάλληλος στην Ιταλία το πάθος του εργοδότη της. Μόνο που δεν ήταν πάθος για εκείνη, αλλά για το ερωτικό gadget που ο 72χρονος ήθελε να απολαύσει με τη βοήθειά της! Ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης μεγάλου εμπορικού καταστήματος στη Ρώμη είχε κάνει κόλαση τη ζωή της

40χρονης γυναίκας, καθώς χρησιμοποίησε κάθε πιθανή μέθοδο για να την εξαναγκάσει να τον βοηθήσει. Oταν οι ψυχολογικοί εκβιασμοί δεν έπιασαν τόπο, πέρασε στη σωματική βία.

Oλα ξεκίνησαν πριν από έναν χρόνο, όταν η γυναίκα έπιασε δουλειά στο κατάστημα, ώστε να μπορεί να μεγαλώσει το παιδί της. Οι προθέσεις του επιχειρηματία, από τον οποίο έγιναν γνωστά μόνο τα αρχικά του (Μπ. Τζ.), φάνηκαν από τις πρώτες κιόλας ημέρες. Με διάφορες δικαιολογίες φρόντιζε να τη φέρνει στη δουλειά πριν από το υπόλοιπο προσωπικό. Εκμεταλλευόταν την ευκαιρία για να της κάνει ερωτήσεις για τη σεξουαλική ζωή της και επέμενε, παρόλο που δεν λάμβανε απαντήσεις.

Η πίεση έγινε βία

Στη συνέχεια, της ζήτησε ξεκάθαρα, όπως αναφέρει η αστυνομία, «να τον βοηθήσει σε ακραίες σεξουαλικές πρακτικές». Επέμενε να τον σοδομίσει και, όταν έπαιρνε αρνητική απάντηση, πήγαινε σε διπλανό χώρο, όπου το έκανε μόνος του, φροντίζοντας όμως να τον ακούει να ικανοποιείται. Oσο περνούσε ο καιρός, η ψυχολογική πίεση του επιχειρηματία γινόταν όλο και πιο μεγάλη, μέχρι που πριν από έναν μήνα μετατράπηκε σε βία. Oταν έλαβε για πολλοστή φορά αρνητική απάντηση από τη 40χρονη, την έκλεισε σε αποθήκη για τιμωρία. Μόλις η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει, άρπαξε ένα σφυρί και τη χτύπησε με δύναμη στον θώρακα, τραυματίζοντάς την σοβαρά και απειλώντας την ότι θα σκοτώσει τόσο την ίδια όσο και το παιδί της. Μερικές ώρες αργότερα, η γυναίκα κατάφερε να αποδράσει από την αποθήκη και ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας.

Επειτα από έρευνες ενός μήνα, η αστυνομία της Ρώμης συνέλεξε αρκετό αποδεικτικό υλικό ώστε να συλλάβει τον 72χρονο και να τον θέσει σε κατ' οίκον περιορισμό. Τώρα ερευνάται το παρελθόν του, καθώς διαπιστώθηκε ότι άλλαζε τις υπαλλήλους σαν τα... πουκάμισα, οπότε υπάρχει η υποψία πως το έχει ξανακάνει και σε άλλες υπαλλήλους του.

Keywords
Τυχαία Θέματα