Διαζύγιο (έπειτα από 19 χρόνια γάμου) για τον Σρέντερ και τη σύζυγό του

ΚΟΣΜΟΣΔιαζύγιο (έπειτα από 19 χρόνια γάμου) για τον Σρέντερ και τη σύζυγό τουΠέμπτη, Σεπτέμβριος 15, 2016 - 18:42

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν οριστικά, ύστερα από 19 χρόνια έγγαμου βίου, ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ και η σύζυγός του Ντόρις Κεπφ. Σύμφωνα με πηγές της σοσιαλδημοκρατικής παράταξης, που επικαλούνται οι γερμανικές εφημερίδες «Bild» και «Hannoversche», το πρώην ζευγάρι φέρεται ότι ενημέρωσε προσωπικά φίλους και στενούς συνεργάτες ότι έλαβε την απόφαση να προχωρήσει σε διαζύγιο, ενάμιση χρόνο

αφότου ο 72χρονος πολιτικός είχε εγκαταλείψει την οικογενειακή στέγη και είχε μετακομίσει ένα δυο χιλιόμετρα μακριά. Ε

κτοτε, ωστόσο, ακολούθησαν αρκετές κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, κάνοντας πολλούς να θεωρήσουν ότι η κρίση θα ξεπεραστεί, μέχρι που σε πρόσφατη έξοδό της την περασμένη εβδομάδα, η 53χρονη πρώην δημοσιογράφος χαρακτήρισε για πρώτη φορά τον Γκέρχαρντ Σρέντερ πρώην σύζυγό της. Το ζευγάρι ωστόσο «θα συνεχίζει να φροντίζει από κοινού τα δυο υιοθετημένα παιδιά του», όπως ανέφερε άτομο του στενού τους περιβάλλοντος.

Τα αίτια του χωρισμού τους δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Γκέρχαρντ Σρέντερ δεν ενθουσιάστηκε από την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική και να κατέβει υποψήφια βουλευτής στη Βουλή της Κάτω Σαξονίας το 2013, όπου και εκλέχθηκε με την πρώτη. Η Κεπφ ήταν γνωστό ότι είχε βάλει τις δικές της επαγγελματικές φιλοδοξίες σε δεύτερη μοίρα, για χάρη της πολιτικής καριέρας του άντρα της, οπότε όταν εκείνος «συνταξιοδοτήθηκε», αυτή έκανε μια νέα αρχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα