«Δεσμοί αίματος» για Νένα -Λεούση

SHOWBIZ«Δεσμοί αίματος» για Νένα -ΛεούσηΤρίτη, Αύγουστος 30, 2016 - 15:46

Η άγνωστη «συγγένεια» της Χρονοπούλου με τη γνωστή αστρολόγο και το δράμα που βίωσαν για τον ίδιο άντρα πριν από χρόνια οι δύο γυναίκες

Μια άγνωστη «συγγένεια» συνδέει τη Νένα Χρονοπούλου με τη Βιργινία Λεούση και θα είχε παραμείνει κρυφή, αν δεν έκανε τα «αποκαλυπτήρια» η γνωστή ηθοποιός.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Οι δύο κυρίες, εκτός από μια ισχυρή φιλία χρόνων, έχουν

ακόμη έναν λόγο να διατηρούν άριστες σχέσεις, αφού είναι «εξαδέλφες», στο παρελθόν έχουν βιώσει τις ίδιες δύσκολες στιγμές και έχει σταθεί η μία στο πλευρό της άλλης με πολλή αγάπη, συμπόνοια και κατανόηση.

Ο συνδετικός κρίκος τους είναι ο Γεράσιμος Μαυράκης, ο πρώην σύζυγος της Νένας Χρονοπούλου, που δολοφονήθηκε το 2007, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής. Ο πατέρας του επιχειρηματία και ο πατέρας της Βιργινίας Λεούση ήταν αδέλφια και η αστρολόγος ήταν εκείνη που πρώτη άνοιξε την αγκαλιά της στη σύζυγο του πρώτου εξαδέλφου της.

Αστείρευτο χιούμορ

«Η Βιργινία εκτός από μία πολύ καλή επαγγελματίας είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, με αστείρευτο χιούμορ, αυτοσαρκασμό και πάνω από όλα η ψυχή της παρέας! Σήμερα λοιπόν βρεθήκαμε στο Φάληρο στο Ντελάνο, το υπέροχο εστιατόριο - καφέ του Τόλη Λεούση, του γιου της και εξαδέλφου μου, και φάγαμε μέχρι σκασμού» αποκάλυψε στο nena.gr η ηθοποιός δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την έξοδό τους, όπου τις συνόδευσε ο Τάσος Μητρόπουλος. Ο Χρήστος, ο γιος της Νένας Χρονοπούλου, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη θεία του Βιργινία και όποτε τη συναντά δεν ξεκολλάει από την αγκαλιά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα