Η εξαδέλφη που κλέβει το «στέμμα» της Ολυμπίας

SHOWBIZH Ιζαμπέλ Γκετί το νέο «it girl»Η εξαδέλφη που κλέβει το «στέμμα» της ΟλυμπίαςΤρίτη, Αύγουστος 30, 2016 - 13:57

Είναι δισέγγονη του Αμερικανού μεγιστάνα του πετρελαίου Ζαν Πολ Γκετί, εγγονή του δισεκατομμυριούχου της αυτοκρατορίας Duty Free Ρόμπερτ Μίλερ, άρα ανιψιά της Μαρί Σαντάλ και ξαδέλφη της Μαρίας Ολυμπίας, με την οποία είναι κολλητής.

Σε

επίπεδο γονιδίων, λοιπόν, η Ιζαμπέλ Γκετί έχει όλα τα φόντα να πλασαριστεί ως το νέο «It girl» του τζετ σετ και το πρωτοσέλιδό της στη βρετανική «Βίβλο» της καλής κοινωνίας, το «Tatler», φαίνεται ότι επισφραγίζει αυτό το νέο status της.

Επίσης, η καλή σχέση που αποδεικνύεται ότι έχει με τον φακό τής δίνει σοβαρή ώθηση στο να καταλάβει τη δική της θέση στις VIP θέσεις των νεοεισερχομένων στο πάνθεον της διασημότητας. Η Ιζαμπέλ μεγάλωσε σ' ένα σπίτι έξι ορόφων στο Απερ Ιστ Σάιντ της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο όπου φοίτησε στο σχολείο Harrodian. Μπήκε εσωτερική σε σχολείο στην Ελβετία, όπου, όπως έχει παραδεχτεί η ίδια, είχε επαναστατικές διαθέσεις.

Τελικά, εγκαταστάθηκε στο κοσμοπολίτικο Νάιτσμπριτζ του Λονδίνου. Η 22χρονη είναι μουσικός, αφού έχει σπουδάσει, εκτός από διοίκηση επιχειρήσεων, και μουσική στο New York University, ενώ ήδη κάνει εμφανίσεις με το όνομα Ιζι Γκετί. Οπως και η μητέρα της, η Πία Γκετί, η οποία υπήρξε από τις πιο αγαπημένες των κοσμικών κύκλων της δεκαετίας του '90, η Ιζαμπέλ είναι πολύ δραστήρια κοινωνικά.

Συχνά περνάει τα Σαββατοκύριακα με τις ξαδέλφες της, την Ολυμπία και την Ταλίτα φον Φίρστενμπεργκ, την εγγονή της σχεδιάστριας Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ, είτε σ' ένα πολυτελές σπίτι στο Κοτσγολντς και σε γιοτ, ανάλογα με τον καιρό.

Χρήματα και status

Τώρα μένει να αποδειχθεί αν, εκτός από το lifestyle, η Ιζαμπέλ θα μοιάσει στη μητέρα της αλλά και στις θείες της.

Οι αδελφές Μίλερ, δηλαδή η μητέρα της Πία και οι θείες της Αλεξάνδρα και Μαρί Σαντάλ, έκαναν «καλούς γάμους» σε επίπεδο χρημάτων και status.

Ο πρώην σύζυγος της Πία είναι ο Κρίστοφερ Ρόναλντ Γκετί, κληρονόμος της Getty Oil, η Μαρί Σαντάλ παντρεύτηκε τον Παύλο, ενώ η Αλεξάνδρα έχει παντρευτεί με τον πρίγκιπα Αλεξάντερ φον Φίρστενμπεργκ, γιο της διάσημης σχεδιάστριας μόδας.

Η Ιζαμπέλ διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με την οικογένειά της, η οποία έχει πάντα λαμπερές στιγμές να της προσφέρει. Μία από αυτές, που αποκάλυψε στο «Tatler», ήταν στον εορτασμό των 80ών γενεθλίων του παππού της, Ρόμπερτ, όταν η Νταϊάνα Ρος, η οποία έντυνε τραγουδιστικά τη βραδιά, της έδωσε το μικρόφωνο προκαλώντας μεγάλο ενθουσιασμό στην ανερχόμενη socialite.

Keywords
Τυχαία Θέματα