«Δεν με ενδιαφέρει το νυφικό»

TV GOSSIP«Δεν με ενδιαφέρει το νυφικό»Τετάρτη, Ιανουάριος 18, 2017 - 16:27

Η Βίβιαν Κοντομάρη, που υποδύεται την ανύπαντρη Μπέλα στο «Σόι σου», μιλάει για τον ρόλο της

Αρχίζει σήμερα στις 21.00 στον Alpha ο νέος κύκλος επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς «Το σόι σου», εστιάζοντας στην 39χρονη ανύπαντρη Μπέλα (Βίβιαν Κοντομάρη). Το επιτυχημένο σίριαλ θα μας κρατάει συντροφιά και το 2017, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00, με στόχο το γέλιο να συνεχιστεί.

Το

αποψινό επεισόδιο έχει τίτλο «Το προξενιό της Μπέλας». Ο γοητευτικός ηθοποιός Γιώργος Δάμπασης «εισβάλλει» ως Χάρης Παναγιωτόπουλος και υποψήφιος γαμπρός, εγκαινιάζοντας τη νέα φουρνιά γκεστ σταρ που θα αναστατώσουν τις ζωές των οικογενειών Χαμπέα και Τριαντάφυλλου. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μπήκε στο πλατό με το δεξί και έκανε ποδαρικό για το νέο έτος, με τον σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιό να του συστήνει τη μοναδική ομάδα του.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Μπέλα, απογοητευμένη από την πολυετή αναζήτηση συντρόφου, παίρνει απόφαση ότι θα μείνει μόνη της σε αυτή τη ζωή. Ετσι, λοιπόν, σταματάει να βγαίνει και το ρίχνει στο φαγητό και στην τηλεόραση. Η Χαρούλα (Ρένια Λουζίδου) και ο Βαγγέλης (Γιώργος Γαννόπουλος) ανησυχούν ότι θα τους μείνει στο ράφι και ζητούν τη βοήθεια του υπόλοιπου σογιού για να της βρουν γαμπρό. Τελικά, θα πετύχει το προξενιό; Τι εκπλήξεις επιφυλάσσει η μοίρα; Μάλλον όχι θεαματικές, αφού η Μπέλα προτιμά την ελευθερία της από το να φορέσει βέρα στο δεξί.

«Η ηρωίδα μου, όταν το επιθυμεί, φλερτάρει, γίνεται διαχυτική και, όταν δεν υπάρχει κάτι που να της κεντρίζει το ενδιαφέρον, κάθεται σαν γατούλα στη θαλπωρή του σπιτιού της. Η Μπέλα έχει μια θεωρία. Θα παντρευτεί όχι γιατί πρέπει να αποκατασταθεί, αλλά γιατί θα βρει τον άνθρωπό της. Ετσι, αφού έχει αυτό το αξίωμα, δεν ζηλεύει τους γύρω της, δεν είναι δυστυχισμένη, δεν έχει πίκρα, ούτε είναι θλιμμένη. Είναι ο πιο ισορροπημένος άνθρωπος» αναφέρει στην «Espresso» η Βίβιαν Κοντομάρη και συμπληρώνει:

«Δεν με ενδιαφέρει αν στο τέλος της σειράς θα φορέσει νυφικό. Αυτό που θέλω από αυτή είναι να παραμείνει ερωτευμένη με τη ζωή και να είναι πάντα τόσο αισιόδοξη. Δεν σε κάνει ο γάμος να νιώθεις ευτυχής, η γνώση του εαυτού σου σε κάνει κεφάτο και ήρεμο άνθρωπο. Οπως και οι αληθινές σχέσεις με τους φίλους σου και την οικογένεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα