Νυφούλα η Shaya

SHOWBIZΝΥΦΕΣ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΑΝυφούλα η ShayaΤετάρτη, Ιανουάριος 18, 2017 - 15:14

Πρόβα νυφικού για τρεις καλλονές της εγχώριας showbiz, με τη μία μάλιστα να είναι πανέτοιμη να ντυθεί νύφη και εκτός πασαρέλας. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα, η Αντωνία Καλλιμούκου και η Shaya περπάτησαν με χάρη, φορώντας εντυπωσιακά

νυφικά, στην πασαρέλα που στήθηκε στο Ζάππειο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Bridal Expo, και έκαναν τα φλας να πάρουν φωτιά.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Μπορεί να τη βλέπουμε καθημερινά στο πάνελ της «Ελένης», όμως η Κωνσταντίνα Κομμάτα, η οποία φόρεσε νυφικό του οίκου Stylianos από ταφτά και πέπλο, ξέρει να κρατάει καλά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον τελευταίο καιρό οι φήμες τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά, η ίδια ωστόσο ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει όσα ακούγονται.

Και η Αντωνία Καλλιμούκου όμως, που έλαμψε στο σόου φορώντας δημιουργία του ίδιου οίκου, που άφηνε ακάλυπτη την κοιλίτσα της, είναι αισθηματικά στα καλύτερά της. Το μοντέλο και παρουσιάστρια ευτυχεί στο πλευρό του αγαπημένου της επιχειρηματία Νίκου Παραδείση, αλλά δεν αποκαλύπτει ακόμη αν σκέφτεται να κάνει το μεγάλο βήμα. Η εκρηκτική Shaya έκανε (real) πρόβα νυφικού φορώντας ένα κομμάτι του οίκου Τρανούλη με διαφάνειες και δαντέλα, και άφησε τους πάντες άναυδους με τη σέξι παρουσία της. Η τραγουδίστρια έχει ήδη δεχτεί πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της μουσικό και ηχολήπτη Θοδωρή Παπαντώνη. Και μπορεί κάποιες πληροφορίες να την ήθελαν ήδη έγκυο, ωστόσο η ίδια το διέψευσε, διευκρινίζοντας μάλιστα πως πρόσφατα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ινομυωμάτων. Οι πληροφορίες πάντως τη θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά του δημαρχείου μέσα στο καλοκαίρι, ενώ δεν αποκλείεται λίγο αργότερα να ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Πάντως, το σίγουρο είναι πως το νυφικό θα το ράψει στον οίκο Τρανούλη, ενώ δεν αποκλείεται να επιλέξει και τη συγκεκριμένη δημιουργία που φόρεσε στην επίδειξη.

Στην πασαρέλα και η 9χρονη μπαλαρίνα τού Make A Wish

Η Χριστίνα, η 9χρονη που έκανε το όνειρό της πραγματικότητα πριν από τέσσερα χρόνια μέσα από το Make A Wish χορεύοντας ως μπαλαρίνα στην Εθνική Λυρική Σκηνή, ανέβηκε επίσης στην πασαρέλα.

Πρόκειται για το κοριτσάκι που πρωταγωνιστεί και στο σποτ της οργάνωσης. Ο σχεδιαστής Stylianos, που υποστηρίζει ένθερμα το έργο του Make A Wish, ζήτησε μία μικρούλα για να συνοδεύσει στο catwalk τη νύφη Κωνσταντίνα Κομμάτα. Ετσι η γλυκιά Χριστίνα, που έχει δει μεγάλη βελτίωση στην υγεία της, έκανε τα φλας να αστράψουν και το κοινό να χειροκροτήσει. Η ίδια, μάλιστα, έχει ενεργό δράση στο Make a Wish Ελλάδος και ως εθελόντρια μαζί με τη μητέρα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα