Δεν είναι αληθινό (;) το βίντεο

ΚΟΣΜΟΣΔεν είναι αληθινό (;) το βίντεοΤρίτη, Αύγουστος 26, 2014 - 16:00

Αντιμέτωπες με το ενδεχόμενο ο «τζιχαντιστής Τζον» να μην είναι αυτός που εκτέλεσε τον Φόλεϊ και το βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να είναι στημένο βρίσκονται οι βρετανικές Αρχές, που αναζητούν τρόπους επιβεβαίωσης των έως τώρα στοιχείων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Ειδικοί μελετούν καρέ καρέ το βίντεο και συγκρίνουν τις φλέβες των χεριών του ανθρώπου που εκτιμάται ότι είναι ο πρώην ράπερ με άλλες φωτογραφίες και βίντεό του από το

παρελθόν, ώστε να επιβεβαιώσουν αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Ισως, εκτιμούν κάποιοι, το συμπέρασμα ότι δράστης είναι ο πρώην ράπερ να είναι βιαστικό.
Ειδικοί των μυστικών υπηρεσιών προχωρούν ένα βήμα παραπέρα και εξετάζουν την πιθανότητα το βίντεο να γυρίστηκε πριν από την εκτέλεση του Αμερικανού δημοσιογράφου. Τέλος, χθες έγινε γνωστό ότι ο πατέρας του ήταν στενός συνεργάτης της αλ Κάιντα. Είναι κρατούμενος στη Νέα Υόρκη, όπου περιμένει να αρχίσει η δίκη του, με την κατηγορία ότι μετείχε σε επιθέσεις εναντίον πρεσβειών των ΗΠΑ στην Κένυα και την Τανζανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα