«Δεν έχω διαφορές»

14:13 9/5/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Δεν έχω διαφορές» Δευτέρα, Μάιος 9, 2016 - 14:12

Ο γνωστός νεφρολόγος Χρήστος Ιατρού κατέθεσε ότι δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να τον πυροβόλησε

Οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας κατέγραψαν τους δύο ενόπλους που πυροβόλησαν στα πόδια τον γνωστό νεφρολόγο Χρήστο Ιατρού το μεσημέρι της Πέμπτης, την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Κηφισού.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που ερεύνησαν το υλικό εντόπισαν τη μαύρη μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας, με τους δύο μαυροντυμένους κρανοφόρους, που ακολουθούσαν από απόσταση το αυτοκίνητο

του γιατρού. Ωστόσο, δεν στάθηκε δυνατό να αναγνωριστούν οι αναβάτες.
Αλλωστε, όπως δήλωσε στην «Espresso» αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών, φαίνεται πως πρόκειται για επαγγελματίες του είδους, καθώς είχαν μελετήσει τη διαδρομή που θα ακολουθούσαν αμέσως μετά τον τραυματισμό του γιατρού, με αποτέλεσμα να αποφύγουν στη συνέχεια την καταγραφή τους από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας.

Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, στο νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ο διάσημος νεφρολόγος ανέφερε ότι δεν έχει διαφορές με κάποιους ούτε έχει δεχτεί απειλές ή πιέσεις για χορήγηση βεβαιώσεων σε κρατουμένους φυλακών. Μάλιστα, περιέγραψε τη στιγμή του τραυματισμού του λέγοντας: «Είχα κολλήσει στην κίνηση, όταν αντελήφθην πως δίπλα μου σταμάτησε μια μοτοσικλέτα. Ξαφνικά, ένιωσα έναν δυνατό πόνο και ένα κάψιμο στο πόδι. Κατάλαβα πως με είχαν πυροβολήσει και αμέσως ειδοποίησα την Αστυνομία, ενώ παράλληλα προσπάθησα να ενημερώσω και την οικογένειά μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα