Εφιάλτης για την Εφη Σαρρή

12:08 9/5/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΕφιάλτης για την Εφη ΣαρρήΔευτέρα, Μάιος 9, 2016 - 12:07

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε αντιμέτωπη με τρεις διαρρήκτες στην είσοδο του σπιτιού της

Επίθεση από τρεις κακοποιούς δέχτηκε έξω από το σπίτι της στον Αλιμο η Εφη Σαρρή το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Τρεις άντρες που βρίσκονταν κρυμμένοι σε συστάδα δέντρων τής όρμηξαν, τη στιγμή που εκείνη ξεκλείδωνε την εξώπορτα της μεζονέτας όπου διαμένει. Η τραγουδίστρια γλίτωσε τα χειρότερα, αφού τα διαπεραστικά ουρλιαχτά της και οι φωνές απελπισίας που καλούσαν σε βοήθεια έτρεψαν τους ληστές άρον άρον σε φυγή.

Μάλιστα κάποιοι από τους γείτονες τους πήραν στο κυνήγι, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Το δραματικό σκηνικό, που θα μπορούσε να έχει απρόβλεπτες συνέπειες για τη ζωή της Εφης Σαρρή, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς αστυνομικών στους οποίους απευθύνθηκε η τραγουδίστρια, θυμίζει σε πολλά σημεία το καρτέρι της συμμορίας που εισέβαλε στο υπόγειο πάρκινγκ του κομμωτή Πάνου Καλλίτση τον περασμένο Φεβρουάριο, πυροβολώντας τον και τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

«Ημουν σίγουρη πώς θα με σκότωναν»

«Οταν δέχτηκα την επίθεση, σκεφτόμουν πως μέχρι εδώ ήταν. Ημουν σίγουρη πως θα με σκότωναν. Και τότε ούρλιαξα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και ο Θεός με βοήθησε να σωθώ» αναφέρει στην «Espresso» η γνωστή τραγουδίστρια που υπέστη ισχυρότατο σοκ και από εκείνο το βράδυ φιλοξενείται σε συγγενικό σπίτι, αρνούμενη να επιστρέψει στην κατοικία της.

«Ηταν τρία άτομα, από 20 έως 25 χρόνων, αλλά δεν ξέρω αν ήταν Ελληνες ή αλλοδαποί. Δεν μου είπαν λέξη, μόνο όρμηξαν καταπάνω μου» θυμάται και η φωνή της σπάει. Τον έναν από τους κακοποιούς, όπως κατέθεσε και στο αστυνομικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου, τον είδε καλά. «Δεν πρόσεξα αν κρατούσαν όπλα ή μαχαίρια, όμως θυμάμαι καθαρά το πρόσωπο του ενός, γιατί με πλησίασε με τρομακτική μανία και αυτή η εικόνα του δεν φεύγει στιγμή από το μυαλό μου. Τη βλέπω ξανά και ξανά μέρα και νύχτα» περιγράφει. Και προσθέτει: «Ηξεραν ακριβώς τι έκαναν. Το μόνο που τους χάλασε τα σχέδια ήταν πως πάρκαρα το αυτοκίνητό μου έξω και όχι στο υπόγειο κλειστό γκαράζ. Ημουν στόχος, όπως μου είπαν από την Αστυνομία».

Το περιπολικό έφτασε σε λιγότερο από τρία λεπτά έξω από την πολυτελή έπαυλη της Εφης Σαρρή, που εκτός από κάμερες περιμετρικά, περιβάλλεται από ψηλές μάντρες και διαθέτει διπλούς συναγερμούς. Οπως μας αποκάλυψε μάλιστα η ίδια, θα προσλάβει security που θα φυλάσσει τις βραδινές ώρες το σπίτι της, ενώ θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα συστήματα ασφαλείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα