«Θέλω να πάρω τα παιδιά μου μαζί στη φυλακή»

15:48 6/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Με προκάλεσε»«Θέλω να πάρω τα παιδιά μου μαζί στη φυλακή»Σάββατο, Αύγουστος 6, 2016 - 15:00

«Θέλω να πάρω τα παιδιά μου μαζί μου στη φυλακή!» είπε η 26χρονη μητέρα δύο παιδιών, που δολοφόνησε εν ψυχρώ με πέντε μαχαιριές την 35χρονη πρώην σύζυγο του συντρόφου της και έγινε αιτία να ανοίξει ένας πρωτοφανής κύκλος αίματος στο Κορωπί.

Από τη Σοφία Σπίγγου
Φωτό: Δημήτρης Γκλοφομήτσος

Η νεαρή Νικολέτα Π. πήρε τον δρόμο για τις φυλακές μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, στην οποία δήλωσε ότι μετάνιωσε, αλλά ισχυρίστηκε πως το θύμα την προκάλεσε και άρχισαν τον καβγά, που

οδήγησε στο κακό. «Εχω μετανιώσει. Θόλωσα. Το θύμα με προκάλεσε. Μου είπε “έλα να δεις που τον έχω εγώ αυτόν που εσύ έχεις για άντρα σου!”» φέρεται ότι είπε στην ανακρίτρια.

Η δικαστική λειτουργός ρωτούσε επίμονα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το έγκλημα, αφού σε βάρος της 26χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Πάντως, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Βασίλη Ταουξή, το μήκους 12 εκατοστών μαχαίρι με το οποίο κατάφερε πέντε πισώπλατες μαχαιριές στην 35χρονη βρισκόταν στο αυτοκίνητό της, μέσα σε μια σακούλα με ψώνια που είχε αγοράσει την προηγούμενη ημέρα.

Οι κάτοικοι του Κορωπίου παρακολουθούν παγωμένοι τις εξελίξεις στην τραγική υπόθεση, που είχε και συνέχεια, με τον σύντροφο της φόνισσας του Κορωπίου και εν διαστάσει σύζυγο του θύματος Γιάννη Θ. να πυροβολεί με καραμπίνα τον πατέρα της δράστιδας και τη σύντροφό του. Τα βλέμματα όλων είναι πλέον στραμμένα στα τέσσερα άτυχα παιδιά. Ο 46χρονος, που έγινε «πέτρα του ερωτικού σκανδάλου», έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ηλικίας 11 και 13 ετών, με την εν διαστάσει σύζυγό του, τα οποία έχασαν τη μητέρα τους, και άλλα δύο, ηλικίας 23 και 11 μηνών, με την 26χρονη σύντροφό του.

Αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά

Το παράδοξο στην υπόθεση είναι ότι, τη στιγμή που η 26χρονη ζητά να πάρει τα παιδιά της μαζί της στη φυλακή, ο δικηγόρος της Βασίλης Ταουξής έχει αιτηθεί να την εξετάσει ψυχίατρος πραγματογνώμονας! Ανησυχητικές είναι και οι καταγγελίες συγγενών του συντρόφου της για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της απέναντι στα παιδιά τους, όπως καταγγέλλει η αδελφή του Γιάννη Θ. «Δεν ήθελε το μωρό. Δεν το αγαπούσε. Μου έλεγε ότι θα πετάξει το παιδί στα σκουπίδια, προκειμένου να απαλλαγεί από αυτό» δήλωσε.

Χθες το απόγευμα, την ώρα που συγγενείς και φίλοι συνόδευαν στην τελευταία της κατοικία την άτυχη 38χρονη στο Κορωπί, περνούσε το κατώφλι του εισαγγελέα ο εν διαστάσει σύζυγός της Γιάννης Θ., που, για να εκδικηθεί τη δολοφονία της από τη σύντροφό του, πυροβόλησε τον πατέρα της 26χρονης και τη σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προανακριτική απολογία του στην Αστυνομία υποστήριξε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και πυροβόλησε από απόσταση 15 μέτρων μέσα από το αυτοκίνητο με το παλιό δίκαννο του παππού του, αν και διέθετε πιο καινούργια καραμπίνα. «Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα: “Αλήτη, δολοφόνοι, τι είναι αυτό που κάνατε;” Πήγα να τον φοβερίσω για να καταλάβει τι έκανε, γιατί για μένα αυτός ήταν ο φταίχτης. “Πού είσαι, ρε;” του φώναξα. “Τι θες, ρε μαλ...” μου απάντησε. Χωρίς να κατέβω από το αυτοκίνητο και από απόσταση 10-15 μέτρων πυροβόλησα μία φορά στον αέρα και μία στα πόδια. Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω» φέρεται ότι είπε στην προανακριτική κατάθεσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα