Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΔευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015Δευτέρα, Νοέμβριος 30, 2015 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό σάς οπλίζει με θάρρος και αρκετές νέες ιδέες. Μετατρέψτε το άγχος που έχετε σε δράση, για να έχετε σημαντικά αποτελέσματα. Οι εξελίξεις των γύρων σας ίσως επηρεάσουν και τη δική σας οικονομική πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκεστείτε σε ό,τι μπορείτε να εισπράξετε και δείτε το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα. Βάλτε τέλος σε καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να εκφραστείτε ελεύθερα. Προσπαθήστε να καλύψετε τα λάθη και τις παραλείψεις που κάνατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Προβλήματα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Βασιζόμενοι μόνο σε υποσχέσεις δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα. Κινητοποιηθείτε για να έχετε μια ευκαιρία να κάνετε κάτι σημαντικό με διάρκεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη σπαταλάτε την ενέργειά σας σε άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας. Ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνιση και καταπλήξτε τους γύρω σας. Να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές και απρόοπτα γεγονότα.

ΛΕΩΝ: Εάν χρειάζεται, κλειστείτε στον εαυτό σας για να σκεφτείτε κάποια θέματα. Ορισμένες συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σημαντικά πράγματα. Εάν είστε εκνευρισμένοι, μην πάρετε αποφάσεις, γιατί θα κάνετε λάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη φοβάστε να δείξετε τις καλές διαθέσεις σε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς. Δεν πρέπει να αφήσετε πίσω καμία εκκρεμότητα, αν θέλετε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας, ειδικά αν αυτές θα αφορούν οικονομικά ή περιουσιακά θέματα.

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρξουν συζητήσεις για το άτομό σας που θα τις μάθετε αργότερα. Ο,τι έχετε αποκομίσει έως τώρα, είτε εύκολα είτε δύσκολα, θα πρέπει να το αξιοποιήσετε και να αρχίσετε να το εφαρμόζετε στη ζωή σας, φροντίζοντας πάντα να είστε συνεπείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποβάλετε το άγχος που νιώθετε για καταστάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα και, αν είστε μεθοδικοί και συνεπείς, τα επιτεύγματα θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε μερικά βήματα για να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να περάσετε καλύτερα. Φροντίστε να δείτε κοινούς φίλους για να αποφύγετε συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου. Για να ασχοληθείτε όπως πρέπει με τον εαυτό σας, τακτοποιήστε τις δουλειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε τα έξοδά σας, μεταθέτοντας αγοραστικές επιθυμίες σας για αργότερα. Φροντίστε περισσότερο όποιον στόχο σας κολλάει, πρέπει να τροποποιηθεί ή να αλλάξει. Με διορθωτικές και τονωτικές ενέργειες θα διευκολύνετε την πορεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καθορίστε τις θέσεις σας για να μπορείτε να καλύψετε καλύτερα τις συναισθηματικές και τις οικονομικές ανάγκες σας. Μην αφήσετε παρασκηνιακές καταστάσεις να σας διχάζουν μεταξύ ελπίδας και άγχους.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί κάποια εξωτερικά γεγονότα να διαταράσσουν την ηρεμία σας, αλλά ο παράγοντας τύχη θα σας βοηθήσει να μη χάσετε έδαφος. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση και τη συμπεριφορά σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα