Χτύπησε «κόκκινο»

SHOWBIZΧτύπησε «κόκκινο»Δευτέρα, Απρίλιος 28, 2014 - 15:44

Οταν το «καλύτερο παιδί» συνάντησε στην πίστα του Teatro τον Mr «Δεν ταιριάζετε σου λέω», η διασκέδαση χτύπησε... κόκκινο. Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Παντελής Παντελίδης ένωσαν τις δυνάμεις τους αλλά και το ρεπερτόριό τους, που έχει ως επίκεντρο -τι άλλο;- τον έρωτα και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα για όλους εκείνους που λατρεύουν το λαϊκό τραγούδι.
Οι δύο τραγουδιστές έκαναν

πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο της Ποσειδώνος και όπως έδειξαν, οι διαθέσεις τους είναι... άγριες, όπως κι εκείνες των θαμώνων που «έπνιξαν» τους καλλιτέχνες στα πανέρια. Από τη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν αγαπημένα πρόσωπα των τραγουδιστών. Σε ένα από τα τραπέζια βρέθηκε η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου, Μαρία Κακοσαίου, η οποία χειροκρότησε τον άνδρα της και τους συνεργάτες του.
Η συνεργασία Πλούταρχου - Παντελίδη αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού οι δύο καλλιτέχνες, εκτός των φανατικών θαυμαστών που έχουν, διαθέτουν τραγούδια που μιλούν απευθείας στην καρδιά, ενώ καθένα από αυτά γίνεται κατευθείαν σουξέ. Από το «Αχ κορίτσι μου», μέχρι το «Ψυχή μου πονάς», ο Γιάννης Πλούταρχος έκανε ένα μουσικό ταξίδι στην έως τώρα πορεία του, ενώ ο Παντελής Παντελίδης με τα «Δεν ταιριάζουμε», «Γίνεται» και τα άλλα κομμάτια που τον έχουν φέρει στο προσκήνιο έδωσε το δικό του «χρώμα» στη βραδιά.

Απέργη - Σπανού

Πώς θα μπορούσε από το συγκεκριμένο «δυνατό» σχήμα να λείπουν οι γυναικείες φωνές και παρουσίες; Πιο σέξι από ποτέ η Θωμαή Απέργη και η Ελισάβετ Σπανού, προετοίμασαν το έδαφος γι' αυτό που θα ακολουθούσε. Η νεαρή ερμηνεύτρια με το jazz ρεπερτόριο εμφανίστηκε στην πίστα με ροζ δημιουργία και έκλεψε την παράσταση όχι μόνο με τη φωνή της αλλά και με το νάζι της. Η Θωμαή έχει καταφέρει να συνδυάζει άψογα εμφάνιση και ερμηνεία, ενώ, αν και κάποιοι θα θεωρούσαν ότι είναι... αταίριαστη στο σχήμα, διαψεύστηκαν.
Από την άλλη, η Ελισάβετ Σπανού επέλεξε ροκ στοιχεία, αφού φόρεσε δερμάτινο γιλέκο και μπότες, συνδυασμένα με διάφανη λευκή φούστα, μέσα από την οποία φαινόταν ένα μαύρο σορτσάκι. Η τραγουδίστρια, που φέτος είναι η χρονιά της (αφού και στο πάνελ του «Πρωινού mou» του Mega βρίσκεται, αλλά και στο «Just the 2 of us» του ίδιου καναλιού), έδωσε το δικό της ρεσιτάλ, ανοίγοντας τον δρόμο για τον Παντελή Παντελίδη που ακολούθησε.
Τα δύο κορίτσια έχουν το δικό τους κοινό που τις αποθέωσε, αφού μπορεί να είναι νέες, έχουν όμως προκαλέσει αίσθηση στους φίλους της ελληνικής -και όχι μόνο- μουσικής. Μάλιστα, οι μετοχές της Θωμαής ανέβηκαν κατακόρυφα μετά και τη συμμετοχή της στον περσινό ελληνικό τελικό της Eurovision.

Keywords
Τυχαία Θέματα