Χίλιες και μία νύχτες με φινέτσα Βερσάτσε

ΚΟΣΜΟΣΧίλιες και μία νύχτες με φινέτσα ΒερσάτσεΠέμπτη, Ιούλιος 28, 2016 - 17:28

Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο της διάσημης σχεδιάστριας στο Ντουμπάι θυμίζει ιταλικό παλάτι και προσφέρει απαράμιλλη χλιδή

Περίεργο, σέξι, εντυπωσιακό και σίγουρα χαρακτηριστικό, που δεν μοιάζει με κανενός άλλου, είναι το στιλ της Ντονατέλα Βερσάτσε.

Το ακολουθεί πιστά σε κάθε δημιουργία της, οπότε το ξενοδοχείο της στο Ντουμπάι δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και να διαφέρει από τα υπόλοιπα στα οποία έχει βάλει την υπογραφή της.
Το θεωρούμενο πλέον πολυτελές ξενοδοχείο της Μέσης

Ανατολής είναι φυσικά πέντε αστέρων και δεν θα μπορούσε παρά να ονομάζεται «Palazzo Versace Dubai».

Φτιαγμένο εξωτερικά έτσι ώστε να μοιάζει με ιταλικό παλάτι του 16ου αιώνα, το ξενοδοχείο έχει πινελιές από την αρχιτεκτονική των Αράβων, από την οποία δεν λείπουν η ζωγραφική και οι επενδύσεις από χρυσό στις λεπτομέρειες.

Στα 215 δωμάτια του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται υπερπολυτελείς σουίτες, μπαρ σχεδιασμένα από έναν θρύλο της μουσικής, τον Κουίνσι Τζόουνς, και φυσικά υφάσματα που φτιάχτηκαν αποκλειστικά και μόνο για το «Palazzo Versace Dubai».

Κορωνίδα είναι η αυτοκρατορική σουίτα του, που εκτείνεται σε 1.200 τετραγωνικά μέτρα, με όλο το Ντουμπάι στα πόδια του ενοικιαστή της. Διαθέτει πισίνα, τζακούζι και βεράντα με εξασφαλισμένη την ιδιωτικότητα.

Κάθε έπιπλο σε κάθε χώρο του ξενοδοχείου είναι φτιαγμένο ειδικά και αποκλειστικά γι' αυτό. Τιρκουάζ, μπλε, μπεζ, χρυσό και σομόν είναι τα κυρίαρχα χρώματα, ενώ λευκό και κρεμ εναλλάσσονται στα μαρμάρινα πατώματα, όπου βεβαίως δεν υπάρχει βαρύτιμο παρκέ. Τα υφάσματα επιπλώσεων και οι κουρτίνες έχουν μοτίβα με «πρωταγωνιστές» παγόνια, γεράκια και άλογα.

Σεφ και λοιπό προσωπικό στα οκτώ εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου διασφαλίζουν τερψιλαρύγγιες γεύσεις ακόμη και για τους πλέον απαιτητικούς, καθώς και παροχή υπηρεσιών που μένει αξέχαστη. Οσο για τις τιμές, αρχίζουν από τα 250 ευρώ τη βραδιά με πρωινό στα πιο μικρά δωμάτια, που είναι 50 τετραγωνικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα