Ο Ρόμπι με κέικ σαν φύλλο συκής!

SHOWBIZΟ Ρόμπι με κέικ σαν φύλλο συκής!Πέμπτη, Ιούλιος 28, 2016 - 17:01

Η σύζυγός του ανέβασε βίντεο με τον σταρ γυμνό και το γλυκό στο επίμαχο σημείο του

Ευκαιρία δεν χάνει η σύζυγος του Ρόμπι Ουίλιαμς για να τον «εκθέτει». Η Αϊντα Φιλντ, η οποία κάνει συχνά πικάντικες αποκαλύψεις για τον αγαπημένο της, αυτήν τη φορά ανέβασε στο Instagram βίντεο, στο οποίο ο Ρόμπι

Ουίλιαμς εμφανίζεται ολόγυμνος, κρατώντας ένα φρεσκοψημένο κέικ στα χέρια, για να καλύπτει το επίμαχο σημείο του. Ο 42χρονος σταρ φαίνεται να μπαίνει στο δωμάτιο όπου βρίσκεται η σύζυγός του, προσπαθώντας να την πείσει ότι είναι... αόρατος. «Γιούχου, ιπτάμενο κέικ. Είμαι αόρατος. Ιπτάμενο κέικ» ακούγεται να της λέει κι εκείνη του απαντά: «Μωρό μου, μπορώ να σε δω. Και τα αρχ...α σου κρέμονται».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ίντερνετ βλέπει τον Ρόμπι Ουίλιαμς σχεδόν όπως τον γέννησε η μαμά του. Τον Ιούνιο η Αϊντα Φιλντ είχε αποκαλύψει ότι ο σύζυγός της τής είχε ζητήσει να ανεβάσει μια γυμνή φωτογραφία του στα social media για να δημιουργήσει ντόρο. «Ο Ρόμπι ήθελε να σπάσει το ίντερνετ με τους όρχεις του, όπως είχε κάνει η Κιμ Καρντάσιαν.

Ηθελε να σπάσει το ίντερνετ με τα αρχ...α του» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τη φωτογραφία που είχε τραβηχτεί στο σπίτι τους και στην οποία ο Ρόμπι Ουίλιαμς καλύπτει με τα χέρια του τα γεννητικά του όργανα. Οπως μαρτύρησε η Φιλντ, είχαν κάνει περισσότερες από 18 λήψεις μέχρι να πετύχουν τον σωστό φωτισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα