Μπιμπίλας - Λιάγκας: Τα βρήκαν!

SHOWBIZΜπιμπίλας - Λιάγκας: Τα βρήκαν!Τετάρτη, Ιανουάριος 17, 2018 - 14:41

❱❱ Εξωδικαστικός συμβιβασμός Μπιμπίλα - Λιάγκα για τη φάρσα με τον gay! Συγγνώμη και χορηγία στο Ταμείο ηθοποιών από τον παρουσιαστή

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό προχώρησαν τελικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιώργος Λιάγκας, μετά τη διαμάχη που είχε προκύψει μεταξύ τους.

Αφορμή γι' αυτήν είχε σταθεί μια ραδιοφωνική φάρσα του παρουσιαστή, στην οποία υποδύθηκε τον ομοφυλόφιλο χρησιμοποιώντας το

όνομα του ηθοποιού. Το ραντεβού που δόθηκε στο γραφείο της δικηγόρου του Σπύρου Μπιμπίλα, Ελλης Ρούσσου (η οποία είναι και εκπρόσωπος του Οργανισμού Διαχείρισης Δικαιωμάτων των Ηθοποιών «Διόνυσος»), βρήκε τους δύο άνδρες σύμφωνους να τα βρουν εκτός δικαστικής αίθουσας. «Εγινε μια εποικοδομητική συζήτηση, που κράτησε μία ώρα, και καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτή τη λύση που εξομαλύνει κάπως την κατάσταση.

Το θέμα διευθετήθηκε με τη συγγνώμη του Γιώργου Λιάγκα και τη χορηγία του προς το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών» αναφέρει στην «Espresso» ο Σπύρος Μπιμπίλας και συνεχίζει: «Εκανα ό,τι έκανα για να δώσω ένα μάθημα προς όλους. Αλλη φορά όποιος αναφέρεται σε ηθοποιούς με προκλητικό τρόπο θα πληρώνει γι’ αυτό κι έτσι θα υπάρχει προσοχή. Γενικότερα, όλοι όσοι έχουν βήμα θα πρέπει να προσέχουν τι λένε και πώς μεταχειρίζονται τους ανθρώπους. Κανείς δεν δικαιούται να λοιδορεί ιδιωτικές ζωές και να χρησιμοποιεί τους άλλους σαν πιόνια. Ηταν συμβολική αυτή η κίνηση».

Με αφορμή τη μεταξύ τους συμφωνία, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε σχετικά στο «Happy Day»: «Εχω ένα στιλ χιούμορ που κάποιους ανθρώπους τούς πειράζει. Καταλαβαίνω ότι θίχτηκε ο Σπύρος και, από τη στιγμή που θίχτηκε και τον εκτιμώ, πήγα εκεί όπου με κάλεσαν με τον δικηγόρο του, είπαμε μερικά πράγματα και τέλος καλό όλα καλά - τελειώνει εκεί η ιστορία. Λυπήθηκα που τον στενοχώρησα, θα γίνει και μια κίνηση από μέρους μου για το ΣΕΗ» είπε, επιβεβαιώνοντας ότι θα καταβάλει κάποια χρήματα στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Το ποσό που ακούγεται ότι θα κληθεί να βγάλει από την τσέπη του ο Γιώργος Λιάγκας είναι 6.000 ευρώ, ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν το έχει επιβεβαιώσει επίσημα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπιμπίλας - Λιάγκας,bibilas - liagkas