Η Ελληνίδα μάνα και οι ζακέτες...

- Μαιρούλα, μη βγείς έτσι – θα αρρωστήσεις...

- Κωστάκη, ζακέτα πήρες; Μη μου παγώσεις...

- Νικόλα, που πας αγόρι μου έτσι, έχει κρύο έξω...

.....

Και μη μου πείτε ότι δε σας θυμίζουν κάτι και εσάς οι παραπάνω ατάκες!

Υπάρχει τελικά Ελληνίδα μάνα η οποία δεν ανησυχεί για το πανωφόρι του σπλάχνου της; Ειλικρινά πολύ δύσκολα θα πίστευα μια θετική απάντηση στο παραπάνω ερώτημά μου. Προσωπικά είμαι η ίδια πολύ κρυουλιάρα και ντυμένη συνήθως σαν το κρεμμύδι το χειμώνα. Συγκεκριμένα οι ζακέτες είναι από τα αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας μου. Έχω σε

όλα τα χρώματα και διάφορα στυλ και σχεδόν πάντα φοράω και μια πάνω από κάθε συνολάκι μου!

Συνεπώς, δυστυχώς ή ευτυχώς, το ίδιο επιθυμώ και προσπαθώ και για τα παιδιά μου. Όχι να τα ντύνω με το ένα ρούχο πάνω στο άλλο, σαν το κρεμμύδι, αλλά τουλάχιστον να είναι προετοιμασμένα για παν ενδεχόμενο. Και επειδή γνωρίζω πολύ καλά ότι τα μπουφάν τους τα βγάζουν και δεν τα θέλουν με την πρώτη ευκαιρία (πχ κούνιες, καταστήματα κλπ) συνηθίζω να χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα ζακέτες τις οποίες τους φοράω μεταξύ μπλούζας και μπουφάν αν έχει όντως αρκετό κρύο ή τις παίρνω απλά μαζί μας.

Έτσι σε περίπτωση που θελήσουν να μείνουν χωρίς μπουφάν σε εξωτερικό χώρο που το θέλει το κατιτίς του πάνω από το μπλουζάκι έχω την πιο ελαφριά εναλλακτική και μπορώ να τους καλύψω, χωρίς πολλές γκρίνιες.

Αν μοιάζεται και εσείς σε εμένα, την τυπική Ελληνίδα μάνα, και σας αρέσουν οι ζακέτες... είτε θέλετε να είναι για το καθημέρινο και άνετο ντύσιμό τους είτε τις προτιμάτε και για τις πιο τυπικές εμφανίσεις τους, ρίξτε μια ματιά σε όσες μας ξεχώρισα παρακάτω με προτίμηση χρώματα και σχέδια που πηγαίνουν με πολλά για να μπορούμε να τις αξιοποιούμε πάντα!

Αγόρια...

Αγορίστικη ζακέτα (27,00 €) [Περισσότερα]Παιδική Ζακέτα Energiers 13-117014-6 Γκρι Αγόρι (25,00 €) [Περισσότερα]

Κορίτσια...

Κοριτσίστικη ζακέτα (23,00 €) [Περισσότερα]Παιδική Ζακέτα Joyce 7640 Μαύρο Κορίτσι (12,00 €) [Περισσότερα]Ζακέτα (Κορίτσι 6-14 ετών) (41,00 €) [Περισσότερα]

Βρέφη...

Βρεφικό ζακετάκι (23,00 €) [Περισσότερα]Ζακέτα Πλεκτή (Αγόρι 6 μηνών-2 ετών) (29,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα