Αυλαία στο 2017 με τεσσάρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑΑυλαία στο 2017 με τεσσάρα Πέμπτη, Δεκέμβριος 21, 2017 - 18:46

❱❱ Η ΑΕΚ έκλεισε ιδανικά τη χρονιά με το 4-0 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, που κάνει τη ρεβάνς αδιάφορη

Το καλύτερο το κρατούσε για το τέλος η ΑΕΚ! Ο «δικέφαλος αετός» στο τελευταίο παιχνίδι για το 2017 ήταν χάρμα ιδέσθαι και, κατασπαράζοντας 4-0 τα «καναρίνια» στο Αγρίνιο για τους «16» του Κυπέλλου, μπορεί να σκέφτεται ήδη την επόμενη φάση. Εξάλλου, η ρεβάνς με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ

θα είναι μια τυπική διαδικασία.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν προσηλωμένοι στον στόχο και καλύτεροι σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από την ομάδα του Μάκη Χάβου. Οι Χριστοδουλόπουλος (44΄ πέν.), Μπακασέτας (46΄), Γκάλο (65΄) και Γιακουμάκης (87΄) «υπέγραψαν» τον θρίαμβο της ΑΕΚ. Εκτός των σκόρερ, καλή εμφάνιση έκανε ο Αραούχο, ενώ στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκαν οι Κλωναρίδης και Αϊντάρεβιτς πρόλαβαν να προσφέρουν συμμετέχοντας στη φάση του τέταρτου γκολ.

«Κάναμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι σήμερα. Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε δυνατά, δημιουργήσαμε τρεις φάσεις για γκολ νωρίς στο ματς. Ηταν ένα παρόμοιο ματς με αυτό κόντρα στον Απόλλωνα, μόνο που η διαφορά ήταν ότι η μπάλα σήμερα μπήκε στα δίχτυα» τόνισε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο κόουτς της «Ενωσης» Μανόλο Χιμένεθ. Από την πλευρά του, ο Γιακουμάκης υποστήριξε για το πρώτο γκολ του με τη φανέλα της ΑΕΚ:

«Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος. Οταν ένας επιθετικός δεν έχει βάλει γκολ στα μέσα της σεζόν υπάρχει πίεση. Ευτυχώς κατάφερα να σκοράρω και είμαι χαρούμενος. Είμαι πιο χαρούμενος για τη νίκη. Σίγουρα είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα και έπρεπε να επανέλθουμε γρήγορα στις νίκες. Είμαστε μεγάλη ομάδα».
Πλέον στην ΑΕΚ ρίχνουν το βάρος στα μεταγραφικά προκειμένου να κάνουν την αντεπίθεσή τους στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.
Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μιχάι, Μόρας (62΄ Ρόσα), Χαντάκιας (52΄ Ροντρίγκες), Ρότσα, Μοράρ, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ, Τσοκάνης, Ντίας, Κλέσιο (74΄ Μαρινάκης).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Λόπες (81΄ Κλωναρίδης), Κονέ, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (70΄ Γιακουμάκης), Μπακασέτας, Αραούχο (85΄ Αϊντάρεβιτς).

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα