Ο πατέρας του Μποτρίνι ζητούσε να του κάνουν ευθανασία

15:12 3/6/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΟ πατέρας του Μποτρίνι ζητούσε να του κάνουν ευθανασίαΠαρασκευή, Ιούνιος 3, 2016 - 15:11

Αποκαλύψεις για τον πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή τον προηγούμενο μήνα, έκανε ο Εκτορας Μποτρίνι στο «The 2night show» του ΑΝΤ1.

Ο Ελληνοϊταλός σεφ περιέγραψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όσα έζησε λίγο πριν ο Ετρούσκο Μποτρίνι, ο άνθρωπος που τον ενέπνευσε

να ασχοληθεί με τη γεύση και τη μαγειρική, φύγει από τη ζωή. «Παιδεύτηκε πάρα πολύ, αλλά ήταν κάτι που το ήθελε και μόνος του. Πάρα πολλές φορές μάς είχε πει να του κάνουμε ευθανασία. Ηξερε το στάδιο της ασθένειας που είχε και πού θα κατέληγε. Φαντάσου, κάθε έξι ώρες κοίταζε το ρολόι. Συνειδητοποίησα μετά από καιρό πόσο άσχημα πήγαινε» είπε ο συνεργάτης του παρουσιαστή στην παραγωγή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και συμπλήρωσε: «Χειροτέρευε τις τελευταίες ημέρες. Πριν φύγω από Κέρκυρα για Αθήνα, όπου είχα γύρισμα, μου λέει: “Φύγε. Σε δύο ημέρες θα τελειώνουμε. Κατά τις 2”. Μία η ώρα είχε “φύγει”».

Οσο για τη μητέρα του; «Η μάνα μου είναι η πιο σκληρή από όλους μας. Δεν έχει κλάψει ποτέ στη ζωή της, πολύ κυνική. Ούτε τώρα. Δεν ήρθε στην κηδεία του πατέρα μου. Είχαν πολύ καλές σχέσεις. Ηθελε να τον θυμάται όπως ήταν» επισήμανε ο Ελληνοϊταλός σεφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα