Αστεγος ο γιος του Τομ Τζόουνς

ΚΟΣΜΟΣΑστεγος ο γιος του Τομ ΤζόουνςΤετάρτη, Ιανουάριος 17, 2018 - 18:10

❱❱ Ο 77χρονος σταρ δεν του έχει μιλήσει ποτέ!

Σε ένα χαλάκι, στο άσυλο αστέγων του Νιου Τζέρσι, περνά τα βράδια του ο βιολογικός γιος του Τομ Τζόουνς Τζον, την ίδια ώρα που ο πατέρας του πουλάει τα πολυτελή του ακίνητα αντί εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 29χρονος μουσικός Τζον Τζόουνς δεν έχει γνωρίσει

ούτε έχει μιλήσει ποτέ τον 77χρονο σταρ, ωστόσο δεν εγκαταλείπει την ελπίδα ότι μια μέρα εκείνος θα καταδεχθεί να τον συναντήσει.

«Θα ήθελα να του μιλήσω για φυσιολογικά πράγματα, όπως, για παράδειγμα, πώς είναι η δική του ζωή, πώς είναι η δική μου. Θέλω να τον δω πριν να είναι πολύ αργά» λέει ο Τζον, το όνειρο του οποίου για συνάντηση με τον πατέρα του θα μείνει μάλλον απραγματοποίητο. Και αυτό γιατί ο Τομ Τζόουνς δεν είχε παραδεχθεί καν δημόσια την ύπαρξή του έως το 2008, παρά τα τεστ DNA που αποδείκνυαν την πατρότητά του.

Με μοντέλο

Ο 29χρονος είναι ο καρπός μιας σύντομης σχέσης τριών βραδιών του διάσημου τραγουδιστή με το ανερχόμενο μοντέλο Κάθριν Μπέρκερι , μετά τη γνωριμία τους σε κλαμπ της Νέας Υόρκης τον Οκτώβριο του 1987.
Ο Τζόουνς αρνούνταν την πατρότητά του ώσπου δικαστήριο της Νέας Υόρκης τον ανάγκασε να υποβληθεί σε τεστ DNA.

Ο γιος του υποστηρίζει ότι έχει κάνει πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσει τόσο με τον πατέρα του όσο και με τον ετεροθαλή αδερφό του Μαρκ, όμως όλες έπεσαν στο κενό.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα