«Ασπιρίνες» για τον Ρέτσο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Ασπιρίνες» για τον ΡέτσοΔευτέρα, Ιούλιος 31, 2017 - 19:42

Από τον
Χάρη Δάντση

Οι Γερμανοί ξανάρχονται στο Φάληρο για τον Παναγιώτη Ρέτσο! Πόσες πιθανότητες όμως έχουν οι ιθύνοντες της Λεβερκούζεν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του 18χρονου αμυντικού του Ολυμπιακού; Αρκετές, εφόσον είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Εδώ και αρκετά χρόνια η πολιτική του πειραϊκού συλλόγου είναι γνωστή: Ολοι πωλούνται και αγοράζονται στη σωστή τιμή.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ενήμεροι ότι οι

«ασπιρίνες» θα βρεθούν μεθαύριο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουν τον Ρέτσο στη ρεβάνς με την Παρτιζάν. Πιθανότατα οι δύο πλευρές θα καθίσουν και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Μόνο που ο πήχης από τους Πειραιώτες έχει ανεβεί πολύ ψηλά, με αποτέλεσμα όλοι οι προηγούμενοι ενδιαφερόμενοι να τον έχουν περάσει από κάτω...

Η μεγαλύτερη προσφορά ήταν της Γκλάντμπαχ, ύψους 13.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας την απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες. Οι απαιτήσεις τους φτάνουν τα 16.000.000 ευρώ και μένει να φανεί αν η Λεβερκούζεν είναι διατεθειμένη να επενδύσει τόσα εκατομμύρια ευρώ για τον πολυθεσίτη Ρέτσο. Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης (κλείνει σε λίγες μέρες τα 19) δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021 και δεν έχει δείξει τάσεις φυγής.

Ρωσικά δημοσιεύματα, πάντως, έβαζαν τους «ερυθρολεύκους» στο κόλπο της απόκτησης του 28χρονου Περουβιανού στόπερ Κάρλος Ζαμπράνο της Ρούμπιν Καζάν, ο οποίος ενδιαφέρει και τον ΠΑΟΚ. Επίσης, στο προσκήνιο έχει επανέλθει το όνομα του Ιντέγε, που αποχωρεί από την Κίνα, αλλά και του Βόσνιου φορ της Κόνιασπορ, Ρίαντ Μπάγιτς. Στο Λιμάνι τονίζουν πάντως ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχει η ρεβάνς (του 3-1) με την Παρτιζάν και όχι τα μεταγραφικά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα