Ασκήσεις ψυχραιμίας για Καλογερόπουλο!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΑσκήσεις ψυχραιμίας για Καλογερόπουλο!Πέμπτη, Φεβρουάριος 11, 2016 - 17:28

Ασχημες αναμνήσεις ξύπνησε στους ανθρώπους της ΑΕΚ ο χθεσινός ορισμός της ΕΠΟ να διευθύνει ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική.

Ο ρέφερι

του Συνδέσμου Αθηνών είχε διαιτητεύσει τον περσινό επαναληπτικό αγώνα των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, ο οποίος τινάχτηκε στον αέρα μετά το γκολ (με το χέρι, όπως φωνάζουν ακόμα οι φίλοι της Ενωσης) του Χάρα στο 89ο λεπτό και τις άσεμνες χειρονομίες των Περέιρα και Κασάμι, που είχαν αποτέλεσμα να διακοπεί. Βοηθοί του θα είναι οι Δημητριάδης και Γρεβένης, ενώ τέταρτος ο Ανδρέας Παππάς. Υπενθυμίζεται πως ο τελευταίος είχε οριστεί στον αγώνα της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν άρχισε ποτέ λόγω επεισοδίων. Οπως και να 'χει, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να μη συμβεί το παραμικρό.

Μέσα και ο Μπαρμπόσα

Στα αγωνιστικά, ο Ελντερ Μπαρμπόσα φώναξε παρών στη χθεσινή προπόνηση. Αν καταφέρει και αγωνιστεί ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε χρόνο ρεκόρ, μόλις δύο εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο. Σημειώνεται ότι τραυματισμοί όπως η κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου δευτέρου βαθμού που υπέστη ο 28χρονος χρειάζονται τρεις έως τέσσερις εβδομάδες αποθεραπεία. Ο Πογέτ θα τον περιμένει έως την τελευταία στιγμή. Αλλωστε η απουσία του Πορτογάλου στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο ήταν εμφανής. Στο ιατρικό δελτίο παραμένουν τα ονόματα των Αρη Σοϊλέδη και Μιγκέλ Κορδέρο, οι οποίοι θα απουσιάσουν από το ντέρμπι.

Επειδή η ζήτηση του κόσμου για εισιτήρια είναι τεράστια, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ άνοιξε και άλλες θύρες του ΟΑΚΑ. Πλέον διατίθενται εισιτήρια για τις θύρες 6, 14 (20 ευρώ το κανονικό, 10 το παιδικό) και 16 (15 ευρώ το κανονικό, 5 το παιδικό) στο πάνω διάζωμα του Ολυμπιακού Σταδίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ασκήσεις, Καλογερόπουλο,askiseis, kalogeropoulo