Εισιτήριο ούτε για δείγμα με Αντερλεχτ

ΑΘΛΗΤΙΚΑΕισιτήριο ούτε για δείγμα με ΑντερλεχτΠέμπτη, Φεβρουάριος 11, 2016 - 17:30

Μπορεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ να προηγείται χρονικά, ωστόσο οι υποστηρικτές του Ολυμπιακού ανυπομονούν να δουν την ομάδα τους να φορά ξανά το ευρωπαϊκό της κοστούμι.

Τα εισιτήρια

για τη μάχη της επόμενης εβδομάδας (18/2, 20.00) με την Αντερλεχτ στο Βέλγιο έκαναν φτερά με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ σήμερα κυκλοφορούν τα «μαγικά χαρτάκια» για τον επαναληπτικό αγώνα (25/2, 22.05) στο Καραϊσκάκη. Οι τιμές ξεκινούν από τα 20 ευρώ και φτάνουν στα 250 ευρώ (VVIP).

Ο Σίλβα είναι υποχρεωμένος να καταρτίσει την ενδεκάδα στο μεθαυριανό ντέρμπι με την Ενωση με τέτοιον τρόπο ώστε να μην εμφανίσει σημάδια κούρασης η ομάδα του Πειραιά στο πρώτο ραντεβού με τους Βέλγους. Δεν αποκλείεται λοιπόν στο ματς με την ΑΕΚ να προφυλαχθούν ορισμένοι βασικοί, όπως οι Ελαμπντελαουί και Φορτούνης (φωτό), με τον Πορτογάλο τεχνικό να εξετάζει το ενδεχόμενο αντικατάστασής τους με τους Σαλίνο και Ντομίνγκες αντίστοιχα.

Από κει και πέρα, μειώνονται οι πιθανότητες να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο Καμπιάσο, καθώς χθες έδειξε να μη βρίσκεται στο 100%. Ενας εκ των Μπουχαλάκη και Κασάμι θα αγωνιστεί δίπλα στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς στη μεσαία γραμμή. Στο μεταξύ, ο Ιντέγε επέστρεψε χθες από την Αγγλία (είχε μεταβεί με άδεια), πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση και υπολογίζεται για το ματς με την Ενωση.

ΧΑΡΗΣ ΔΑΝΤΣΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εισιτήριο, Αντερλεχτ,eisitirio, anterlecht