«Αποκαλύψεις» από την Ανιστον

20:12 6/4/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣ«Αποκαλύψεις» από την ΑνιστονΠέμπτη, Απρίλιος 6, 2017 - 19:45

Καυτό δερμάτινο φόρεμα, το οποίο φόρεσε χωρίς σουτιέν, επέλεξε η Τζένιφερ Ανιστον για να σταθεί στο πλευρό του συζύγου της Τζάστιν Θερού, ώστε να τον στηρίξει στην πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν της τηλεοπτικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί.

Αποκαλυπτικός -όχι σε επίπεδο εμφάνισης αλλά πληροφοριών- υπήρξε, ωστόσο, και ο Θερού, ο οποίος δήλωσε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί της και να γράψει σενάριο για εκείνη.

Η 48χρονη σταρ φωτογραφήθηκε

με τον Θερού στο Λος Αντζελες μπροστά από το πόστερ του τρίτου κύκλου της σειράς του HBO «The Leftovers».

Οταν κυκλοφόρησε το πόστερ, στο οποίο ο Θερού ποζάρει χωρίς μπλούζα ενώ μια γυναίκα τον αγκαλιάζει από πίσω, κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Τζένιφερ Ανιστον ενοχλήθηκε. Κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν συνέβη, αλλά, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Θερού, η Ανιστον ενέκρινε την αισθητική του πόστερ.

Κατάλληλο project

Οσον αφορά το μέλλον του μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς, ο 45χρονος ηθοποιός αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι σκοπεύει να περάσει πίσω από τις κάμερες και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην καριέρα του ως σεναριογράφος. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν θα συνεργαζόταν με τη σύζυγό του, απάντησε ότι θα ήταν υπέροχο, αρκεί να βρισκόταν το κατάλληλο project. Εκμυστηρεύτηκε ότι σπάνια συμφωνούν με την Ανιστον όταν λένε ο ένας στον άλλον τις ιδέες τους για πιθανά σενάρια, οπότε, για να συνεργαστούν, θα πρέπει να βρεθεί κάτι που ο ίδιος θα ήθελε να γράψει και η Ανιστον να ερμηνεύσει.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα