Από τον Μάιο είναι σε μήνα του... μέλιτος

SHOWBIZΑπό τον Μάιο είναι σε μήνα του... μέλιτοςΤετάρτη, Αύγουστος 20, 2014 - 13:29

Η Γωγώ Φαρμάκη ζει το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής της, αφού το περνάει με έναν μοναδικό άντρα, τον... σύζυγό της! Η νεαρή ηθοποιός και fashion blogger παντρεύτηκε μυστικά με πολιτικό γάμο στις 15 Μαΐου στη Μύκονο

τον αγαπημένο της Ακη Ισικ και αυτές τις μέρες το ζευγάρι κάνει... παρατεταμένο μήνα του μέλιτος στο νησί των ανέμων. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάρτυρες στην τελετή ήταν η κολλητή φίλη της Γωγώς Ελλη Καλλίνη και η γνωστή επιχειρηματίας της Μυκόνου Βανέσσα Γεροδήμου, ενώ οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι.

Πριν από λίγες μέρες η Γωγώ (με εξαιρετικό στιλ) και ο Ακης εθεάθησαν να περπατούν στα Ματογιάννια, πιασμένοι χέρι χέρι. Ολοι όσοι τους συναντούν κάνουν λόγο για ένα πολύ όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι. Ομως λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι πλέον οι δυο τους είναι και επισήμως σύζυγοι. Ο λόγος που ο γάμος έγινε ξαφνικά και γρήγορα ήταν πως η ηθοποιός έπρεπε να κάνει κάποιες διαδικασίες που απαιτούνται, ώστε να προλάβει να φύγει μαζί με τον αγαπημένο της, p.r. manager στο επάγγελμα (και με αμερικανική υπηκοότητα) για κάποιο χρονικό διάστημα για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλωστε οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη μέσω κοινών γνωστών και ο έρωτας μεταξύ τους ήταν κεραυνοβόλος.

Η Γωγώ, με καταγωγή από το Αγρίνιο, όπου μένει η αγαπημένη της οικογένεια, θέλει κάποια στιγμή να τελέσει και θρησκευτικό γάμο, καθώς δεν κρύβει πως είναι παραδοσιακό κορίτσι, ενώ θα ήθελε να ευχαριστήσει και τους γονείς της. Η ηθοποιός δεν αποκλείει μάλιστα το ενδεχόμενο να αποκτήσει σύντομα παιδάκια. Πάντως, μέχρι να ετοιμαστούν τα απαραίτητα έγγραφα για τη μετάβασή της στην Αμερική η αδερφή της Ολγας Φαρμάκη θα παραμείνει στην Ελλάδα. Μάλιστα για όσο διάστημα περιμένει θα ήθελε να ασχοληθεί με την τηλεόραση, είτε ως ηθοποιός είτε από κάποιο άλλο πόστο.

Σάσσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα