Από τον Λ. Πύργο το τελευταίο για φέτος «Αλ τσαντίρι Νιουζ»

17:08 5/6/2014 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΑπό τον Λ. Πύργο το τελευταίο για φέτος «Αλ τσαντίρι Νιουζ»Πέμπτη, Ιούνιος 5, 2014 - 17:02

Στην τελική ευθεία για το τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ» της χρονιάς βρίσκονται ο Λάκης Λαζόπουλος και οι συνεργάτες του, οι οποίοι από τη μια ετοιμάζονται για ξεκούραση και από την άλλη στενοχωριούνται που και αυτή η σεζόν ολοκληρώθηκε.

Η σατιρική εκπομπή ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία την ερχόμενη Τρίτη στη Θεσσαλονίκη,

γι' αυτό και το team θα βρίσκεται από αύριο στην όμορφη πόλη του Βορρά, ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός. Το τελευταίο «Τσαντίρι» της χρονιάς θα φιλοξενηθεί στο Αριστοτέλειον θέατρο, το οποίο, εκτός του ότι είναι ένα από τα πιο γνωστά κτίρια της Θεσσαλονίκης, έχει ακόμη ένα ατού: βρίσκεται απέναντι από τον Λευκό Πύργο, το σήμα κατατεθέν της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περίπου 750 θέσεις του θεάτρου έχουν κλειστεί από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η Θεσσαλονίκη θα είναι ο τελευταίος σταθμός της εκπομπής. Οι συμμετοχές ήταν πολύ περισσότερες και μόνο οι πιο γρήγοροι κατάφεραν να εξασφαλίσουν το «μαγικό χαρτάκι» που θα τους δώσει την ευκαιρία να ζήσουν αυτό το πάρτι από κοντά. Ο ηθοποιός αναμένεται να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα, για να κάνει πρόβα τζενεράλε κεκλεισμένων των θυρών, ενώ θα γίνει άλλη μία πρόβα μαζί με τους guests που θα εμφανιστούν. Επιβεβαιωμένες πληροφορίες θέλουν να συμμετέχει και η φίλη του Λάκη Χρύσα Ρώπα.

Οι Θεσσαλονικείς είναι φανατικοί του Λάκη Λαζόπουλου και το απέδειξαν στην παράσταση «Sorry... I'm Greek», η οποία ήταν sold out. Αν και τότε είχε φύγει ξαφνικά για την Αθήνα, λόγω της περιπέτειας με την υγεία του, ο Λάκης είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα επιστρέψει κοντά σε ένα τόσο ζωντανό και θερμό κοινό.

Παράλληλα με το «Τσαντίρι», ο Λάκης τελειώνει και τα γυρίσματα για την ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Η κόρη του Ρέμπραντ», για τις ανάγκες της οποίας αναγκάστηκε να βάψει τα μαλλιά του καστανά. Μετά το τέλος της εκπομπής, ο ηθοποιός σκέφτεται να χαλαρώσει, γι' αυτό και θα αναχωρήσει για το ησυχαστήριό του στην Πάρο. Το τηλεοπτικό ραντεβού του θα ανανεωθεί για την επόμενη σεζόν, με το πρώτο «Αλ τσαντίρι νιουζ» να βγαίνει αρχές Οκτωβρίου.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα