Π.Καμμένος: Οποιος φοβάται, να φύγει»!

16:27 5/6/2014 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΠ.Καμμένος: Οποιος φοβάται, να φύγει»!Πέμπτη, Ιούνιος 5, 2014 - 16:22

Ηρεμία επικρατεί προς το παρόν στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ύστερα από το κύμα αποχωρήσεων βουλευτών που εκδηλώθηκε τις τελευταίες μέρες.

Στη σκιά των αποχωρήσεων των βουλευτών Βασίλη Καπερνάρου και Μίκας Ιατρίδη συνεδρίασε υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου

η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνεδρίαση ο κ. Καμμένος συνέδεσε ευθέως τις αποχωρήσεις των βουλευτών του με την επικείμενη εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές: «Οποιος θέλει να φύγει, όποιος έχει εξαγοραστεί από τη Ν.Δ. για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ή όποιος φοβάται ότι δεν θα επανεκλεγεί με τους ΑΝ.ΕΛ., να σηκωθεί να φύγει τώρα».

Στη συνεδρίαση, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο βουλευτές φέρεται ότι εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους, υποστηρίζοντας ότι ίσως θα ήταν σκοπιμότερο να αναμένει το κόμμα τα ονόματα των υποψηφίων και να εξετάσει μετά τη στάση του, κάτι που ο κ. Καμμένος απέρριψε κατηγορηματικά λέγοντας ότι «ο βασικός στόχος είναι να αλλάξει η κυβέρνηση μέσω της πρόκλησης εκλογών». Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του προεξόφλησε ότι το κόμμα του δεν θα συναινέσει για κανέναν υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε να προκληθούν εκλογές. Επίσης, ειπώθηκε από βουλευτές ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να αναμένουν και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ τότε, κάτι που επίσης απέρριψε κατηγορηματικά ο κ. Καμμένος: «Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δεν είμαστε ουρά κανενός. Ισχύει η δήλωση του Τέρενς Κουίκ ότι εμείς δεν θα γίνουμε η Πολιτική Ανοιξη του 1995» είπε με νόημα ο κ. Καμμένος.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες από στενό συνεργάτη του κ. Καμμένου, στους Ανεξάρτητους Ελληνες το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν προσχωρήσεις ανεξάρτητων βουλευτών καθώς και συνεργασία με δύο μικρά κόμματα «από τον ευρύτερο δημοκρατικό - πατριωτικό χώρο», αλλά αυτό θα συζητηθεί και θα τεθεί προς έγκριση στο προσεχές Εθνικό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει στις 14 και 15 Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα