Από το Μαρούσι και τα Σύβοτα μέχρι το Ουζμπεκιστάν

14:05 4/5/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΑπό το Μαρούσι και τα Σύβοτα μέχρι το ΟυζμπεκιστάνΤετάρτη, Μάιος 4, 2016 - 14:03

Ποια Μύκονος; Ο Νίκος Αποστολόπουλος πέρασε το φετινό Πάσχα εναλλακτικά, στο μακρινό Ουζμπεκιστάν. Λάτρης των ταξιδιών, ο διεθνούς φήμης Ελληνας σχεδιαστής αναχώρησε με την παρέα του για τη χώρα της κεντρικής Ασίας στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας, φτάνοντας στην Τασκένδη με πτήση μέσω Κωνσταντινούπολης. Από την πρώτη κιόλας μέρα των διακοπών άρχισε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους

του φωτογραφικά στιγμιότυπα από το ταξίδι του, κάνοντας και σχόλια για τις καινούργιες εμπειρίες του. Επισκέφτηκε τα κάστρα της ερήμου του Ουζμπεκιστάν και την πόλη Χίβα, που χαρακτηρίστηκε μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO το 1991.

Κι ενώ ο Νίκος Αποστολόπουλος βρέθηκε εκτός συνόρων για το Πάσχα, η στιλίστρια του «Sex and the city» Πατρίσια Φιλντ άφησε για λίγο τη Νέα Υόρκη και επισκέφτηκε για πολλοστή φορά τη χώρα μας για να κάνει διακοπές με τον κολλητό της Φώτη Σεργουλόπουλο. Παρά τον άστατο καιρό ο παρουσιαστής και η παρέα του ταξίδεψαν στα Σύβοτα και στη Λευκάδα, όπου είχαν την ευκαιρία να κάνουν ακόμη και βαρκάδα. Ο Φώτης, μάλιστα, τόλμησε να κολυμπήσει κιόλας. Τέλος, παραδοσιακό Πάσχα στο Μαρούσι έκαναν ο δήμαρχος της περιοχής Γιώργος Πατούλης, η υπέρλαμπρη -όπως πάντα- σύζυγός του Μαρίνα και ο γιος τους. Οπως έγραψε ο δήμαρχος στο facebook, «2.000 άνθρωποι και 150 σούβλες ήταν αρκετά για να γίνει ένα μεγάλο γλέντι».

Keywords
Τυχαία Θέματα