Από την τράπεζα στο σανίδι η σύζυγος του Χαραλαμπόπουλου

SHOWBIZΑπό την τράπεζα στο σανίδι η σύζυγος του ΧαραλαμπόπουλουΤρίτη, Νοέμβριος 8, 2016 - 16:53

Να που ήρθε και η σειρά του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου να παραβρεθεί σε επίσημη θεατρική πρεμιέρα ως θεατής, για να χειροκροτήσει τη σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου, καθώς συνήθως γίνεται το... αντίθετο.

Η όμορφη ηθοποιός, η οποία αρχικά μας συστήθηκε ως τραπεζική υπάλληλος, συμμετέχει στην παιδική παράσταση «Ο Εμίλ και οι ντετέκτιβ», που ανεβαίνει στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου. Σκηνοθέτης του έργου είναι

ο Λευτέρης Γιοβανίδης, ενώ την ελεύθερη απόδοση του κειμένου, που βασίζεται σε ένα από τα σημαντικότερα και πιο αγαπημένα παιδικά βιβλία του Εριχ Κέστνερ, έχει κάνει η Μιμή Ντενίση. Παρά τις υποχρεώσεις του, λοιπόν, ο Βασίλης βρήκε χρόνο και κάθισε στην πλατεία του θεάτρου, για να καμαρώσει τη Λίνα επί σκηνής, ενώ στο τέλος, αφού τη συνεχάρη, πόζαρε μαζί της για τους φωτογράφους.

Αν και η επαγγελματική πορεία της την έβγαλε στην τράπεζα, η Λίνα Πρίντζου είναι ηθοποιός, καθώς είχε παίξει σε θεατρικές παραστάσεις και είχε πάρει μέρος και στην τηλεοπτική παραγωγή του Alpha «Αληθινοί έρωτες». Αποφάσισε, όμως, να επιστρέψει δυναμικά, με το συγκεκριμένο παιδικό έργο, το οποίο ανεβαίνει για πρώτη φορά σε αθηναϊκή σκηνή. Πρωταγωνιστές της διαχρονικής και πάντα επίκαιρης παράστασης είναι οι Αντώνης Λουδάρος, Ναταλία Δραγούμη, Νεφέλη Ορφανού, Ανδρέας Κωνσταντινίδης και Αλέξανδρος Καλπακίδης.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα